Feiyu Vimble C 3 Axis Gimbal İnceleme

0
508

Feiyu Vimble C 3 Axis Gimbal İnceleme
Video çekerken hayatımızı kolaylaştıracak ve son zamanların en iyi cihazlarından biri olan Feiyu Vimble C 3 Axis Gimbal, mükemmelliğe yakın bir görüntü yakalamanızı sağlıyor. Yeni yeni piyasaya sürülen ve herkes tarafından inceleme videoları çekilen bu cihaza bir de biz yakından bakalım.

Feiyu Vimble C 3 Axis Gimbal, akıllı bir cihaz olmak üzere hareket halindeki ögeleri en az görüntü kaybına uğrayarak kayıt etmeyi başarabilen bir teknoloji ürünüdür. Hareketli başlığı sayesinde odak noktasını hiç kaybeden görüntü elde edebilmeyi başarabilen cihazın, isteğe göre belirlediğiniz bir nokta ya da alana odaklanarak, odağa göre hareket etme kabiliyeti ile insana bağlı olmaksızın kayıt yapabilmektedir. Elde tutumu oldukça basit ve aynı şekilde rahat kavrayabileceğiniz gibi 420 gram kadar gerçekten hafif bir ağırlığı vardır. Cihaza Samsung NOT 5 / S7 gibi ya da benzer boyutlara sahip akıllı telefonlarınızı bağlayabilirsiniz. Bu cihaz size video çekiminde yaklaşık olarak 5 saat gibi bir süre aktif olarak kullanmanıza olanak tanır. Bunun yanında sarj etme ihtiyacınız olduğunda da sarja takılı olarak çekimlerinize devam edebilirsiniz. Feiyu Vimble C 3 Axis Gimbal, olabildiğince yüksek dönüş açısına sahip olsa da bu açı 360 dereceyi bulamaz. En fazla 320 derecelik bir dönüş açısına sahiptir. Ancak bu açı da hafife alınacak kadar az değildir. Her nerede olursanız olun gayet kolay bir şekilde görüntüleri yakalayabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak ta kullanabileceğiniz tripod girişine sahip olan cihazı sabit konuma oturtarak gün batımını olağan üstü bir şekilde kayıt altına alabilirsiniz. Cihazda belli bir konumda sabit tutup video çekmek istediğinizde istediğiniz noktalar arası cihazın dönmesini sağlayabilir ve bu aralıklarda kaçar dakika video çekimi yapabileceğinizi de ayarlayabilirsiniz.

Cihaz piyasanın en iyileri kadrosuna çok girmiş olmasa da herkesin rahatlıkla alabileceği ve bir gimbaldan bekleyebileceğiniz temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğinizi söylemek mümkündür. Bununla ilgili pek çok video incelemesi bulunduğundan daha detaylı bilgileri ve görüntüleri edinerek cihaz hakkında daha çok tatmin edici bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdiden oldukça ilgi görmüş olan bu teknoloji aletini yakında herkesin elinde görebileceğiz gibi gözüküyor.

Önceki İçerikBluTV Üyeliğimi Nasıl İptal Ederim
Sonraki İçerikVodafone Güvenli İnternet Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz