Canon EOS 2000D Özellikleri

0
126

CANON EOS 2000D Özellikleri
DIGIC 4+ görüntü işlemcisi bulunan CANON EOS 2000D cihazının sensör tipi CMOS etkin piksel 24 MP değerinde azami çözünürlük ise 6000 x 4000 ile 3:2 görüntü oranına sahip. Cihazın sensör formatı APS-C ve sensör genişliği 22.3 mm, sensöz uzunluğu ise 14.9 mm. Cihazımızın DxOMark puanı 71 seviyesinde. En düşük ISO da 100, en yüksek ISO da 6400, genişletilmiş ISO yüksek ayarında 12800 seviyesinde.

Değişebilir objektif desteği ile Canon EF-S yuvasıyla uyumlu Gövde lenslerini takabilirsiniz. Yerleşik flaşının yanına bir de harici flaş desteği sunulan cihazda flaş modları olarak Otomatik, Kırmızı Göz Azaltma, Kapalı, Açık, Manuel durumları mevcut. 1/200 sn flaş senkronize hızı ile geri dönüş süresi 2 saniye civarında.

Video kayıt desteği sunan cihazımızla Full HD çözünürlükte 30 fps videolar çekebiliyoruz. Kayıt formatı MOV ve sıkıştırma biçimi H.264 / MPEG-4.

129 mm gövde genişliği, 101 mm gövde yüksekliği, 78 mm gövde derinliği ile 475 gr ağırlıkta ve siyah renkte. Toza dayanıklılık olarak sensör toz azaltma sistemi bulunuyor. DSLR kamera türüyle gövde türü ise DSLR (Küçük), diğer özellikler olarak Histogram, Akıllı Yön Sensörü, Akıllı Telefon ile Kontrol özellikleri mevcut.

Makine bizlere Akıllı Otomatik, Diyafram Öncelikli, Video, Gece Portresi, Enstantane Öncelikli, Yaratıcı Filtreler, Manzara, Yakın Çekim (Makro), Spor, Portre, Manuel çekim modları sunuyor. Pozlama telafi suresi alışık olduğumuz gibi artı eksi 5EV değerinde. Görüntü sabitleyicisi ve zoom’u bulunmuyor. Beyaz dengesi için Otomatik, Bulutlu, Tungsten, Özel, Gölge, Gün Işığı, Floresan, Flaş ayarları bulunuyor. Enstantane düşük ayarında 1/4000 saniye yüksek ayarında 30 saniye. Cihazımızda Tek Çekim AF, Otomatik, Manuel (El İle), FlexiZone, Kontrast AF, AI Servo AF, Faz Algılamalı AF, Tahmini AF odaklama özellikleri bulunuyor ve 9 adet Af noktası 3 kare saniye de sürekli çekim hızı var.

3.0 inç LCD ekranı hareketli ve dokunmatik değil. Dahili hafıza birimi bulunmamakta ama SDXC SDHC SD hafıza kartlarını destekliyor.860 mAh pil kapasitesi ile 500 adet resim ömrü.

Önceki İçerikXiaomi Mi 8 Lite Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikSamsung J6 Plus Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz