BluTV Üyeliğimi Nasıl İptal Ederim

6
41724

BluTV Üyeliğimi Nasıl İptal Ederim

İstediğiniz zaman istediğiniz yerde film, dizi, belgesel yayınlarını Blu Tv aracılığıyla izleyebilir ve aynı zamanda reklamlarla da vakit kaybetmeden keyifli zaman geçirebilirsiniz. İnternet bağlantınız olduğu sürece hangi cihazınız olursa olsun, tablet, bilgisayar ya da mobil cihazlarla yerli ya da yabancı pek çok programı sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Aylık belirli kanal ücretleri ile dilediğiniz kanalı istediğiniz video kalitesinde izleyebilirsiniz. Zengin ve sürekli olarak yenilenen içerikleri ile birbirinden farklı dizi film heyecanını burada yaşayabilirsiniz. Herhangi bir şekilde kurulum zahmeti gerektirmeyen ve taahhüt olayı olmadan dilediğiniz zaman üye olabilir ve istediğiniz an üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bunun için de herhangi bir cayma ücreti ile karşılaşmazsınız.

BluTV
BluTV
Developer: BluTV
Price: Free

Özellikle son zamanlarda farklı diziler satın alma işleminden sonra daha fazla dikkat çeken bir uygulama olan BluTV Sıfır 1 Adana dizisi için ilk paralı Türk dizisi olma özelliğinide almış oldu. BluTV uygulaması için üyelik satın alınabildiği gibi aynı zamanda sözleşmeniz olmadığı için istediğiniz zaman kapatabilir ve kullanıma kapatabilirsiniz. Kullanıma kapattıktan sonra ise ödeme yaptığınız ay sonuna kadar kullanıma devam edersiniz ve diğer ay kullanıma kapanacaktır.
Hesabım sayfası* “Ödeme Bilgilerim” sekmesindeki “İptal Et” butonundan aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz.**

Önceki İçerikÇevreyi korumak için neler yapılmalıdır?
Sonraki İçerikFeiyu Vimble C 3 Axis Gimbal İnceleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. Üyeliğimi iptal edemiyorum kartlm dolandlrlcllarln eline düştü burdan 12 ay abone olmuşlar iptalini nasll yapacağlm yoksa mahkemeye baş vuracağlm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz