Vine Kullanıcıları için Profil Adresi Belirleme

1
1028

vine-android

Kendi alanında ilk olarak nitelendirilebilecek olan 6 saniye uzunlukta video paylaşım uygulaması Vine, kullanıcıların popülerliğini arttırmaya yönelik bir adım attı.
Vine resmi olarak duyurduğu yeni gelişme ile kullanıcılar artık profil adreslerine sahip olabilecekler. Adres şekli “vine.co/isim” şeklinde olacak. Bu tip bir adres uzantısına ise öncelikli olarak onaylanmış Vine hesapları sahip olacak, Cuma günü itibari ile. Onaylanmamış olan diğer Vine kullanıcıları ise 23 Aralık tarihinden itibaren Vine adreslerine sahip olabilecekler.
Twitter tarafından kullanıcılara e-posta yoluyla iletilen bu yeni Vine gelişmesi kullanıcılar için nasıl bir etkileşim ve gelişme sağlar henüz kesin olarak bunu öngermek mümkün olmazken; kullanıcıların arama motorları tarafından bulunması ve verilerinin indekslenmesi açısından popülerliği arttırıcı bir gelişme olduğunu söylemek mümkün.
Burada dikkat edilecek nokta ise eğer almak istediğiniz adres uzantısı başka bir Twitter kullanıcı tarafından kullanılıyorsa bunu almanız mümkün olmayacak.

Önceki İçerikİnstagram’da En Popüler 10 Yer
Sonraki İçerikAndroid Telefonu Wifi Üzerinden Güncelleme
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz