Android Telefonu Wifi Üzerinden Güncelleme

0
4936

Bildiğini gibi android işletim sisteminin son olarak 4.3 olarak bir yazılım güncellemesi olmuştu.Genelde eğer bu işi biliyorsanız güncelleme işlemini bilgisayar ile kullandığınız telefonun yazılımı ile güncelleme işlemi yapabilirsiniz.Ama bu işte yeniyseniz wifi üzerinden yada mobil hat üzerinden güncelleme işlemi yapmak gerekmektedir.

İlk olarak güncelleme işlemi için güncellemenin olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz onu görelim.Güncelleme işlemi için Ayarlar >> Cihaz Hakkında >> Yazılım Güncelleme bölümüne geliniz.Güncellemeleri Denetle kısmına dokununuz ve sizin hangi yazılımı sahip olduğunuzu ve yeni güncelleme varsa uyarı ile haber edecektir.Eğer var ise güncel bir yazılım bulunmaktadır güncelleme işlemine başlamak istermisiniz şeklinde bir bilgi verecektir.

adnroid_güncelleme_wifi
Eğer Güncelleme var ise örnek veriyorum 4.3 yazılım indirmeye başlar.Bu işlem biraz uzun sürebilir özellikle son güncelleme 700 MB gibi bir paketten oluşmaktadır.Yani 60 dakika gibi bir süre beklemeniz gerekmektedir.

Önceki İçerikVine Kullanıcıları için Profil Adresi Belirleme
Sonraki İçerik2014 Dikey Geçiş Sınavı Ne Zaman
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz