İnstagram’da En Popüler 10 Yer

0
955

İnstagram, Facebook çatısı altına girdikten sonra gün be gün gelişmeye, kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Bir yıllık bir çalışmanın ardından İnstagram reklamlarının devreye girmesi, ardından tepki çekse bile özel mesajlaşma uygulamasının kullanıma sunulması aslında tüm bu atılan adımların aslında sadece bir başlangıç olduğunu gösteriyor.
Facebook, İnstagram’ı satın aldıktan sonra diğer satın aldığı şirketlerden farklı olarak İnstagram’a kendine has ve özel bir yer bıraktı ki bu da platformun kullanıcı kaybetmesine neden olmadı ve ilk ay müthiş bir kullanıcı patlaması oldu.
İnstagram, akıllı telefonu olan bir çok insanın kullandığı fotoğraf paylaşımı ve fotoğraflara farklı efektler sayesinde daha sanatsal bir gözle bakılmasını sağlayan global bir ağ. İnstagram kullanımı özellikle tatile çıkan ve seyahat eden kişiler tarafından özellikle tercih edilen bir platform.
2013 yılı itibari ile İnstagram’da fotoğraf yüklenirken en çok tercih edilen lokasyon listesi şu şekilde;
1-Siam Paragon (Tayland / Bangkok’taki bir alışveriş merkezi)
2-Times Square, New York
3-Disneyland, California
4-Bellagio Fountains, Las Vegas
5-Disney World Florida
6-Staples Center, Los Angeles
7-Central Park, New York
8-Dodger Stadium, Los Angeles
9-Suvarnabhumi Airport (Tayland / Bankok)
10-The High Line, New York

Önceki İçerikAndroid Resim Düzenleme Programları
Sonraki İçerikVine Kullanıcıları için Profil Adresi Belirleme
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz