Vestel Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

0
1130

Vestel Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Ülkemizde yerli üretim yapan ve Türkiye içinde isim yapmış sayılı firmalardan biri olan Vestel, dünya çapında da kendisinden oldukça söz ettirebilmiş bir şirketler grubudur. Vestel ilk olarak 1984 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Yıl 1994 olduğunda ise Zorlu Holding bünyesinde faaliyetlerine devam etmiştir. Yerli üretim kadar, ürettiği ürünlerin oldukça çok ve çeşitli olması ile oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Vestel şirketler grubu demiştik. Toplamda 23 şirketi bulunan grubun 16 şirketi yurt dışında bulunmaktadır. Vestel Şirketler grubu, beyaz eşya başta olmak üzere dijital ürünler, tüketici elektroniği, bilgi teknolojileri, savunma alanları ve LED aydınlatma sistemleri gibi pek çok alanda faaliyet göstermektedir. Vestel’in temasında yer alan ‘’ Gururla Yerli ‘’ ibaresi, şirketin tasarım, ar-ge ve üretim alanındaki çalışmalarından gücünü alıyor. Vestel’den çalışan yaklaşık olarak 16 bin çalışanı, Türkiye geneline yayılmış 350 yetkili servisi, 13 merkez servisi ve 1250 satış noktası ile dev bir hizmet alanı sunuyor.

Bugün Türk mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan ilk akıllı telefon ve ilk 4K HD Kavisli TV üretimi ile Türkiye’de TV sektöründe Pazar lideri ve beyaz eşyada da ilk üç üreticiden biri olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda ilk yerli tasarım ve üretimi olan akıllı telefon Venüs’ün üreticisi oluyor. Ve kendisinden dünya çapında belgesel ağında film çeken National Geographic’in Mega Fabrikalar konulu belgesel serisinde konu olmuş olan tek Türk Fabrikası unvanını taşıyor. Büyük bir tasarım, gelişim ve ar-ge çalışmaları sürdüren köklü şirket her geçen gün yerli üretimler ile göz doldurmaya devam edecek gibi görünüyor. Türkiye’nin gururu olan Vestel, yaptığı çalışmalar kadar tüketicisine de önem veriyor. Türkiye çapında sahip olduğu 350 yetkili servisi ile sizlere kesintisiz hizmet sunuyor. Gerek ürün alımı öncesi ve sonrasında ya da sormak istediğiniz sorular ile destek almak istediğinizde yetkili ve profesyonel ekip size her şekilde yardımcı olmayı sağlıyor. 0850 222 41 23 numaralı hattan müşteri temsilcilerine ulaşabilir ve kafanıza takılabilecek her türlü soru ya da problem için çözüm arayabilirsiniz.

Önceki İçerikHDR10 Nedir
Sonraki İçerikTatilbudur Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz