Ücretsiz Uzak Masaüstü Paylaşım Programları

0
1430

uzaktan_erisim
Bu tarz programlar sizin izniniz yada programın belirlediği kullanıcı adı ve parolayı diğer kullanıcıya verdiği taktirde bilgisayarı kontrol etme özelliği veriyor.Tabi söylediğimiz gibi kontrol etmek istediğiniz bilgisayarda kurulan programın kullanıcı adı ve parolasını size vermesi gerekiyor.

Bu tarz programlarda en çok tavsiye edilen ve kullanılan Teamviewer programdır.Teamviewer programında kullanıcı adı sabittir yani herzaman aynıdır.Ama şifre her programı açıp kapattığınız zaman değişmektedir.Şimdi ise bu programlar hakkında birkaç örnek verelim.

TeamViewer
1-Teamviewer
İnternet üzerinde erişime izin veren en çok sunuu ve uzak masaüstü bağlantları kurmak için ençok tercih edilen gelişmiş bir masaüstü programıdır.Bağlantıyı kurduğunuz zaman diğer bilgisayarın başında kullanıyormuş gibi istediğiniz tüm işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

Programı kullanırken yani karşı bilgisayara girmek istediğiniz zaman sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecektir.Yönetmek istediğiniz bilgisayara ait programın kullanıcı adı ve şifreyi bildiğiniz taktirde yönetmeye başlayabilirsiniz.
Ammyy_Admin_uzaktan_erisim
2-Ammyy Admin
Ammyy Admin programı ile internet üzerinde programım yüklü olduğu bilgisayarı ve sunucuyu güvenlik duvarı ve nat ayarları olmadan yönetebilirsiniz.Ücretsiz bir program olduğu gibi kurulum dosyası olmadan tek bir dosya ile çalıştırabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Programı kullanmak için tek yapmanız gereken yönetmek istediğiniz bilgisayarın id numarasını bilmek ve size izin vermesidir.Ek özellik olarakda dosya transferi, sesli konuşma gibi özellikleride olmasıdır.

Önceki İçerikTarayıcı Çerez ve Önbellek Temizleme Programları
Sonraki İçerikİnternet Explorer Ayarları Nasıl Sıfırlanır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz