Türkan Saylanın hayatı dizi oluyor! Onu kim oynayacak?

0
1164


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin, vefat eden, efsane Genel Başkanı Profesör Doktor Türkan Saylan’ın hayatı dizi oluyor.
Eğitim gönüllüsü Saylan’ın hayatını yazan Ayşe Kulin, Milliyet Sanat Dergisi’nin Kasım Sayısı’na verdiği röportajda, “TÜRKAN” isimli kitabının dizi olarak çekileceği bilgisini verdi.

**Bu kitabı yazmaya başladığım duyulur duyulmaz Koliba adlı yapım şirketi beni aradı. Ben, “Çocuklar komik olmayın kitabı daha bitirmedim bile” dedim: “Hiç böyle bir şey yapamam. Bir ikincisi de benim kitabım size bir roman kurgusu vermiyor. Yani buradan bir şey çıkaramazsınız.” Ama çok ısrarcı oldular. Sonra Türkan Hanım’ın oğullarıyla konuştum. Şirketin öncelikle çocuklarıyla anlaşmasını istedim. “Eğer onlar böyle bir konuya sıcak bakarlarsa düşünürüz” dedim. Onlar da sıcak baktılar.

**Şimdi bakın, kamuya mal olmuş kişilerin hayatlarını dizi ya da film yapabiliyorlar biliyorsunuz; kimse ona mani olamaz. Birisi isterse Türkan Hanım’ın hayatını diziye çekebilir. Dolayısıyla böyle bir projenin çocuklarının onayıyla ve benim kitabım üzerinden gitmesi daha sağlıklı olur.

** Türkan Hoca’yı oynaması için benim gönlümden Derya Alabora geçiyor. Ben onun oyunculuğunu çok beğenirim. Yalnız onu çok genç buldular. Yaşlılık dönemi de var tabii ve uzun bir zaman tutacak


Türkan Dizisi Yeni Tanıtım Fragmanı
Yükleyen turkandizisi. – Film ve TV kanalındaki diÄ�er videolara göz atın” alt=”” />

Önceki İçerikFacebook fake hesaplara dikkat
Sonraki İçerikKırışıklarınızdan Kurtulun
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz