Türk Telekom Yazlık İnternet Kampanyaları

0
4648

Türk Telekom Yazlık İnternet Kampanyaları
Türk Telekom Evde İnternet’in size özel internet paketleri ile sınırsız, fiber hızlı internet keyfini yaz tatilinde de yaşayabilirsiniz. Yazlık İnternet Kampanyası’nın sunduğu limitsiz internet paketlerinden birini seçin uygun fiyat, hızlı internet gibi daha birçok fırsat ve avantajlardan siz de faydalanın! Üstelik internet kampanyası kapsamında yeni nesil modem modelleri arasında bulunan VDSL modeme taksit seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

​​​​​​

Yazlık İnternet Paketleri kapsamında seçilen paketin süresi sonunda abonelerin hattı dondurularak, gelecek yıl aynı dönemde yeniden aktif hale getirilerek yürüklükteki ücretten faturalandırılacaktır.

Abone, süreli paketin bitiminde dilerse paketini kullanmaya devam etme veya hat dondurma yapılmaması ve internet paketinin iptali için talebini iletebilecektir. Yazlık İnternet Hizmeti için paket süresince hat dondurma işlemi yapılamamaktadır.

Mevcut taahhütsüz Hazırnet paketindeki müşteriler, tercihlerine göre 2/3/6 aylık Yazlık İnternet NET/ULTRANET paketine geçebilirler.

Hazırnet paketinde yer almayan mevcut Türk Telekom Evde İnternet abonelerinin Yazlık İnternet Hizmetinden yararlanabilmesi için FİBERNET(h)/HİPERNET/ ULTRANET hizmetinin verilmediği farklı bir adreste sabit hat veya Yalın İnternet aboneliği olmalıdır.

Yazlık internet paketi süreli paket olduğundan abonelerimiz Tivibu Ev (IPTV) hizmetinden yararlanamaz ancak Tivibu Uydu hizmetinden yararlanabilir. Taahhüt verilmesi durumunda internet paketi dondurulduktan/iptal edildikten sonra Tivibu Uydu için ödeme yapılmaya devam edilecektir. Tivibu Uydu ürünü internet iptal edildiğinde iptal olmamaktadır, uydu ürünü iptal edildiğinde bulunulan taahhüte göre cayma bedeli yansıtılacaktır. Kurulum ve benzeri ücretler ek olarak yansıtılacaktır.​

Önceki İçerikYüzükler Efendisinin Konusu Nedir?
Sonraki İçerikWi-Fi Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz