Türk Telekom Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu

0
3735

 Türk Telekom Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu

    Tüm operatörleri bünyesine alan Türk Telekom 2017 yılında daha da büyümeyi hedefliyor. Açılacak olan yeni şubeler için eleman alacağını belirten Türk Telekom, bu süreç zarfında belirlediği şartları sosyal medya üzerinden duyurdu.

    Genç ve deneyim sahibi personellerin tercih edileceği işe alım sürecinin; İzmir, Ankara ve Bursa, Antalya ile İstanbul gibi büyük şehirlerde yapılması düşünülüyor. Destek uzman bilgisine sahip, sahada iyi satış yapabilen, sistem yöneticiliği hakkında çözüme yönelik yeteneği gelişmiş olan, iş ve bilgi güvenliği hakkında uzmanlığı gelişmiş kişiler ve diğer açık bulunan pozisyonlar olmak üzere birçok kategoride alım gerçekleşecek.
    İşe başvuru süreci Türk Telekom’un kendi sitesi değil diğer yardımcı siteler aracılığı ile yapılabilecek.
Peki belirlenen şartlar neler?

    Müşteri Temsilciliği için:
Diksiyonu gelişmiş, bir liseden mezun olmuş, on sekiz ve otuz beş yaş aralığında bulunan, telefon başında etkili iletişimler yapabilen, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen, MS Office gibi programları sorunsuz kullanabilen, erkekler için askerliği iki yıl tecilde bulunan veya askerliğini tamamlamış olan kişilerin tercih edilmesi uygun görülmüştür. Bu pozisyonda çalışmak isteyenler için Karaman, Adıyaman ve Erzurum gibi çoğu ilde ilanlara yer verilmiştir.

     Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği için İşe alım Şartları:
Yukarıda saymış olduğumuz maddelere ek olarak takım çalışmasını iyi yönetebilen, İş-Kur’da kaydı bulunan ve yüzde kırktan fazla engeli bulunan kişilerin alınması amaçlanıyor. Bu pozisyon için neredeyse Türkiye’nin her bölgesinden işe alım gerçekleşecektir.

    Sahada Satış Temsilciliği Yapmak İsteyenler için İşe Alım Şartları:
En az iki yıl bir iş tecrübesine sahip, üniversite mezunu, sahada satış olarak kendini geliştirmiş olan, problemler karşısında çözüm odaklı davranabilen, analiz yeteneği fazla ve MS Office gibi programlara hakim, araç kullanabilen ve seyahat etme sorunu olmayan kişilerin tercih edildiği belirtilmekte.

    İş Başvuru Formu’na Nasıl Ulaşırım:
Belirtildiği gibi Türk Telekom kendisine ait olmayan diğer iş bulma, iş başvurusu gibi işlemleri yürüten siteler yardımı ile başvuru formunu doldurmanızı istiyor. Bu şekilde iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat başvuru sırasında bilgilerinizi en doğru şekilde belirtin, titizlikle yapılan işe alım değerlendirmelerinin sonucunda bilgilerinizin yanlış olduğu anlaşılırsa bu sizin için pek iyi olmayacaktır.

Önceki İçerikAvea’dan Turkcell’e Numara Taşıma
Sonraki İçerikGoogle Chrome Eklenti Kaldırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz