Türk Telekom Faturasız İnternet Paketleri 2018

0
1513

Türk Telekom Faturasız İnternet Paketleri 2018
Türk Telekom Hattınız varsa size uygun ister haftalık, istersenizde aylık internet paketinin sahibi olabilirsiniz. Her paketin belirli bir ücreti bulunmaktadır. Diğer Operatörlere biraz daha uygun fiyatları bulunuyor diyebiliriz. Tabi her yıl belirli bir artış olmaktadır. 01.01.2019 itibariyle bazı paketlerin fiyatı değişebilir ve bu bilgi için Türk Telekom resmi sayfası üzerinden bilgi alabilirsiniz. Kısa süre sonra ise sitemiz üzerinden değişen paket fiyatları yayınlanacaktır.

– Ek İnternet Paketlerinden; Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, Hemşerim ve Faturasız Jet tarifeleri haricindeki bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ve BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosacell haricindeki Gelir Paylaşım Ortaklıkları tarifelerindeki müşterilerden aşağıdaki şartları sağlayanlar yararlanabilecektir.
– Paket kapsamında sunulan kullanım hakları üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez ve paket kullanım süresi içerisinde kullanılmaması halinde silinir.
– Paket aşımı durumunda cepten internet paket aşımları 2KR/100KB ile ücretlendirilecektir
– Paket kullanım süresi sonunda otomatik olarak yenilenmez.

Paket iptallerinide yukarıdaki kodları 5555’e göndererek yapabilir ve iptal edebilirsiniz. İptal ettikten sonra süre dolana kadar içerisinde bulunan paket kullanımlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz ve Paket kullanım süresi sonunda otomatik olarak yenilenmez. Yenilenen paketleri ise mutlaka kontrol ederek yükleme esnasında tekrarlamaması için gereken iptal mesajlarını mutlaka atmanız gerekmektedir.

Önceki İçerikInstagram’da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?
Sonraki İçerikİphone Telefonlarda Bildirimleri Kapatmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz