İphone Telefonlarda Bildirimleri Kapatmak

0
265

İphone Telefonlarda Bildirimleri Kapatmak
Son zamanlarda en çok satan ve kullanılan akıllı telefonlar modelleri arasında bildiğiniz gibi Apple İphone modelleri bulunuyor. Her geçen gün farklı uygulamalar yada güncellemeler ile küçük de olsa sorunlar kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu güncellemeler yada yeni uygulamaların genelde kullanıcıları rahatsız ettiği durumlardan birisi gelen bildirimler yada bu bildirimlere ait olan sesler diyebiliriz. Genel olarak kullanıcılar bu bildirimleri kapatmak istiyor ve kısıtlamak isteyebiliyor. Bu bildirimlerden nasıl kurtulabiliriz yada neler yapılabilir onları görelim..

Kullanmadığınız uygulamaları siliniz yada kullanılmayan uygulamalar özelliğini aktif ederek bazı uygulamalardan kurtulabilirsiniz. Hem rahatsız olmayacaksınız hemde batarya tasarrufu olarak daha etkili bir yöntem olacaktır. Bu bölümü aktif edebilmek için ise Ayarlar>>iTunes ve App Store>>Kullanılmayan Uygulamaları Sil

Tabi bu kullanmadığınız uygulamalar için geçerli bir durum ve diğer durum ise kullandığımız uygulamaların bildirimlerini kapatmak olacaktır. Bu işlem için İphone telefonunuzdan yada tabletinizden Ayarlar>>Bildirimler bölümüne giriş yaparak bildirim bölümünü kapatabilirsiniz.

Aynı zamanda istediğiniz uygulamaların bildirimlerinide kapatabilirsiniz. Bu işlem için ise Ayarlar>>Bildirimler bölümünden uygulamaları seçebilir ve hangi uygulamanın bildirimini kapatmak istiyorsanız yada ekranda görülmesini isteyip istemediğinizi ayarlayabilirsiniz.

Diğer bir ayar ise İphone telefonlarda da olan Rahatsız Etme ayarıdır. Bu mod ile yani Rahatsız Etme özelliğini aktif edebilir ve telefonunuza artık hiçbir bildirim gelmeyecektir.

İsterseniz bunu hızlı menü ile yapabilirsiniz. İsterseniz de Ayarlar bölümünden ve Rahatsız Etme bölümüne gelerek ayarlarlama yapabilirsiniz.

Önceki İçerikTürk Telekom Faturasız İnternet Paketleri 2018
Sonraki İçerikMacOs Majove’de Karanlık Mod (Dark Mode) Nasıl Etkinleştirilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz