Instagram’da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?

0
518

Instagram’da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur
Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olarak Instagram diyebiliriz. Özellikle satın alınmasından sonra bir çok yeni özellik çok hızlı bir şekilde geliştirildi ve kullanıcıların kullanımına sunuldu. Neredeyse Facebook hesabı olan herkesin Instagram hesabı bulunuyor ve kullanım olarak en çok vakit geçirilen sosyal medya uygulaması olarak kullanıcıları ile buluşuyor.

Yakın bir zamanda Instagram arşiv indirme özelliğini aktif hale getirmişti. Bu sefer ise takip isteği gönderdiğiniz kişilerin yada takip istediğinizi kabul etmeyen kişileri görebilirsiniz. Yani takip etmek istediğiniz ve istek yolladığınız abonelerin kabul etmeyenleri görebilirsiniz. Bu işlem için bir ayara gerek yok sadece profilinizdeki Ayarlar bölümünden yapabilirsiniz.

1- İlk olarak www.instagram.com adresinden hesabınıza giriş yapınız. Daha sonra ise Hesap Ayarları bölümüne ve açılan pencereden Gizlilik ve Güvenlik seçeneğine tıklıyoruz. Buradan karşınıza çıkan pencereden Hesap Verilerini Görüntüle dedikten sonra

2- Açılan pencereden ise Mevcut Takip İstekleri dedikten sonra kimlere takip isteği gönderdiğinizi görebilir ve bunları iptal edebilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra istediğiniz iptal edebilir ve Instagram üzerinde bulunan diğer ayarları yaparak işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Önceki İçerikTikTok Hesabı Nasıl Silinir
Sonraki İçerikTürk Telekom Faturasız İnternet Paketleri 2018
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz