Türk Telekom Ev İnterneti Fiyatları

0
349

Türk Telekom Ev İnterneti Fiyatları
Artık internet yada evde internet olmazsa olmaz kullandığımız ürünler arasına girdi ve neredeyse ülkede herkes internet kullanmaktadır. Mobil internet gelişmeden önce ise evde internet paketleri çok fazla kullanılmaktaydı. Genel olarak Türk Telekom alt yapısıyla satılan internet paketleri artık farklı firmalarında piyasaya girmesiyle daha farklı bir boyuta taşındı diyebiliriz. Özellike Superonline Fiber internet hizmetiyle birçok şehirde ön sıralarda olduğunu söyleyebiliriz. Tabi sadece bu iki firma değil diğer birçok firmada bu yarışta yer almaya başladı. Bu konuda sizler için Türk Telekom Ev İnterneti nasıl alınır onu anlatmak istiyoruz.

Türk Telekom Ev İnterneti – Türk Telekom Evde İnternet
Peki evimize internet satın almak istesek yada ev interneti satın almak istesek hangi evraklar gerekiyor yada neler yapmamız gerekiyor onları görelim. İlk olarak kampanyalar ve size uygun bir kampanya seçeniz gerekmektedir.

Türk Telekom üzerinde birçok kampanya bulunmaktadır. Bu kampanyalarda sınırsız paketler olarak 74 TL bandından başlıyor ve bazı bölgelerde farklı kampanyalar ile 62 TL bandına kadar düşebiliyor. Tabi genel olarak bu kampanyalar modem hariç kampanyalardır. Özellike bulunduğunuz bölgeye göre mutlaka doğru kampaya için modeminizi iyi seçmeniz gerekmektedir.

Peki eve internet satın almak için hangi evraklar gerekmektedir onu görelim. Eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız Kimlik, Ehliyet vb. bir evrak ile size en yakın Türk Telekom bayisine giderek açık adresiniz ile başvuru yapabilirsiniz.

Eğer Yurt dışından geldiyseniz ve özellikle son zamanlarda Suriyeden göç etmiş bir bireyseniz size devlet tarafından verilen geçici kimlik ve İkametgah ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Burada dışarıdan gelen vatandaşların kayıtlı olması çok önemlidir. Aksi halde internet sahibi olamazlar..

Genel olarak bazı sıkıntılar olabiliyor. Bağlantı yapılamama gibi durumlarda ise ister farklı bir firmayı tercih edebilirsiniz yada sabırla Türk Telekom alt yapısının gelmesini bekleyebilirsiniz.

Önceki İçerikMsvcp140.dll hatası çözümü nedir
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A40 Teknik Özellikleri ve Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz