Samsung Galaxy A40 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

0
317

Samsung Galaxy A40 Teknik Özellikeri ve Fiyatı
Orta segment cihazlar için yeni bir atağa geçen Samsung son cihazları arasında Galaxy A40 modeli olarak yenir cihazı kullanıcıları ile buluşturdu.Diğer markalarda oluşan orta segment cihazların yaptığı büyük atak ile Samsung firmasıda bu tarz cihazları piyasaya sürmeye başladı. Özellikle düşük fiyat ve yüksek performans adına bazı modellerinden vazgeçen Samsung J serisi cihazlarıda bu sonlandırma kararı alarak A serisi olarak farklı ürünleri piyasaya sürmeye başladı. Exynos 7885 işlemcisinden güç alan cihaz, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunuyor. Ayrıca cihaz, Samsung’un en yeni arayüzü olan One UI ile birlikte geliyor.

– Büyük bir ekran ile karşımıza gelen Galaxy A40 modeli 5,9 inç 1080×2340 FHD++ Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A40 kullanıcıları için büyük bir ekran deneyimini sunuyor.

– Çalışma hızlarını 1.8 Ghz, 4 GB RAM ve 64 GB kapasiteli depolama alanıyla yüz güldürüyor. Benchmark olarak adlandırılan test uygulamalarından tatmin edici skorlarla ayrılan akıllı cep telefonu; Dual-Band Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC, 4.5G (Cat.12) gibi teknolojilerin değerlendirilebilmesini mümkün kılıyor. Teknik yeterliliklerini kamera tarafına da yansıtan model, çoklu arka kamera kurulumuyla beklentileri fazlasıyla karşılıyor.


– Samsung, Galaxy A40’ı da yeni nesil serinin geri kalanında olduğu gibi çok sayıda kamerayla güçlendiriyor. Yapay zekâ destekli 16 megapiksellik ana arka kamera, f/1.7 diyafram açıklığı sayesinde yüksek miktarda ışık alarak hem gündüzleri hem de geceleri etkileyici pozlar yakalanabilmesini olanaklı kılıyor. İkinci arka kamera ise f/2.2 diyafram açıklığı ve 5 megapiksellik çözünürlüğüyle öne çıkıyor. 123 derecelik geniş açılı karelerin elde edilebilmesini olanaklı kılan ikinci arka kamera, özellikle manzara çekimlerinde görev alabiliyor. LED flaşla desteklenen arka kameralar, az ışıklı ya da karanlık ortamlarda da en iyi çekimlerin yapılabilmesine zemin hazırlıyor. Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüklü videoları 30 fps hızında kaydedebilen arka kameralar, çekim modları ve görüntü efektleriyle hedeflenen görüntüye ulaşılmasına yardımcı oluyor. Otomatik odaklama, sanal flaş ve sesle komut gibi özelliklerle donatılan f/2.0 diyafram açıklığına sahip 25 megapiksellik ön kamera ise harika selfie pozlara hayat veriyor.

– 15 Watt hızlı şarj desteğine sahip 3100 mAh kapasiteli bataryası sayesinde telefonu uzun saatler boyunca şarj etmeden kullanabilir; şarj işlemlerini ise hızlı şarj imkânlarından yararlanarak kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

– Sekiz çekirdekli işlemciyle güçlendirilen ürünün yüksek depolama kapasitesini esnek şekilde değerlendirebilir; dilediğiniz takdirde cihaza 512 GB kapasiteli hafıza kartları takarak depolama alanını artırabilirsiniz.

Önceki İçerikTürk Telekom Ev İnterneti Fiyatları
Sonraki İçerikTurkcell Taksitli Bilgisayar Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz