Toshibadan şaka gibi yeni ürünler

0
984

TOSHIBA’nın notebook, netbook, LCD TV, DVD player, harddisc, dijital kamera, projeksiyon cihazı, dijital çerçeve gibi ürünlerinin Türkiye   distribütörlüğünü yapan TNB Bilgisayar, Toshiba’nın yeni ürünlerini   düzenlediği basın toplantısında tanıttı.
Toplantıda konuşan TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, bu yıla hızlı başladıklarını belirterek, ‘No matter what gurantee-Ne olursa olsun garantisi’nin büyük ses getirdiğini söyledi.

Biter, Toshiba’nın, ‘şaka gibi’ diye nitelendirdiği yeni ürünlerini şöyle anlattı:
l NB200 Notebook Serisi: Neredeyse cebe sığacak boyutu, dahili 3G özelliği ve kolay bağlanabilirliği ile masaüstü ya da donanımlı notebook’unuzu tamamlar. Renk seçenekleri de bu ürün için tercih sebebi.

l F10 Mini Projeksiyon Cihazı: Yeni LED projeksiyon cihazı bir CD kutusu büyüklüğünde ve sadece 650 gram. 60 inch’e kadar tüm sunumları yapabiliyor.

l Dünyanın ilk ses ile uyarı veren kablosuz projeksiyonu X200: Hafif kablosuz, 3LCD teknolojili, dünyanın ilk sesle uyarı sistemine sahip kablosuz projektörü X200’ün Windows Vista uyumlu olması ve HDMI girişinin olması ile profesyoneller için de uygun.

l Taşınabilir, şarj edilebilir pilli, dahili DVD’li LCD TV SDP-120: Toshiba’nın yeni taşınabilir TV ve DVD oynatıcısı, şarj edilebilir SDP-120 ile teknede bile televizyon seyredebilirsiniz.

l Dünyanın en ince HD video kamerası Camileo S10: Yeni 1080p HD video kamera, şu anda alabileceğiniz en ince ve hafif ürün, sadece 120 gram.

l Satellite A350 16′ notebook: PC’den film izlemeyi sevenler için ideal. 1366 x 768 HD çözünürlük sayesinde keskin görüntü kalitesi ve geniş ekranı ile 2 web sitesini aynı anda görüntülüyor.

Önceki İçerikElma Kromun Yararları ve Zararları
Sonraki İçerikSonyden kulaklık şeklinde MP3!
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz