Sonyden kulaklık şeklinde MP3!

0
1250

İSTANBUL – Sony’nin geliştirdiği yeni WALKMAN W Serisi MP3 çalarlar, WALKMAN efsanesini bir adım daha ileri taşımaya aday.

Giyilebilir MP3 çalar olarak nitelendirilen yeni ‘Kulaklık-Tarzı’ NWZ-W202, kablosuz oluşu ve hafif tasarımıyla özellikle çok seyahat edenlerin, yürüyüş ve spor yapanların, hareketli yaşam tarzını benimseyenleri hedefliyor.

Siyah, beyaz, pembe ve yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile sunulan yeni seri, kullanıcılarının şıklığını tamamlarken, kompakt ve hafif tasarımıyla da her yere kolayca taşınabiliyor.

Serinin rahat oturan 13,5mm EX kulaklıkları, zengin ve net ses kalitesi ile ön plana çıkarken yeni ZAPPIN modu, müzik koleksiyonunu son derece hızlı bir şekilde taramayı sağlıyor. ZAPPIN modu, her şarkının ana nakarat kısımlarını otomatik olarak algılayıp çalarak, istenilen şarkıyı cihazın Jog Dial butonuna birkaç basışta bulmaya yardımcı oluyor.

Serinin “İçerik Aktarımı” (Content Transfer) yazılımı ise DRM olmayan müzik dosyalarını iTunes gibi çevrimiçi müzik servislerinden kolayca ‘sürükle ve bırak’ yöntemiyle aktarmayı sağlıyor.

Walkman W serisi KDV dahil 199 TL olarak satışa sunuluyor.

Önceki İçerikToshibadan şaka gibi yeni ürünler
Sonraki İçerikE-Okul Karne Sonuçları Öğrenme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz