Tofaş personel alımı- İş Başvurusu 2015

0
2038

Ülkemizin en büyük sanayi devlerinden olan Tofaş bildiğiniz gibi Burasa’da üretim tesislerinde faaaliyet göstermektedir ve saniyede 1968’den beri her zaman öncü kuruluşlardan biri olmuştur.Chrysler Automobiles’ın ortaklığında kurulan otomotiv şirketi Tofaş, Fiat’ın en büyük Ar-Ge merkezlerinden birisi oldu.Türkiye’nin ise 6. büyük sanayi kuruluşu olan Tofaş, yılda 400 bin araç üretim kapasitesiyle binlerce kişiye de isdihdam sağlıyor. Türk yerli otomotiv devi Tofaş bünyesinde 6.500 çalışan bulunuyor.Yeni Doblo projesi kapsamında ise Fiat, Opel ve Vauxhall markaları üretiliyor.

Türkiye’de ihracattan en çok kazanan 3 otomotiv firmasından biri olan şirketin, ülke ekonomisine ve isdihdamına katkısı sürüyor. Otomotiv sektöründe liderliğini sürdüren Tofaş, temsil ettiği Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Ferrari ve Maserati markalarıyla tüketicilerin tercihi oluyor.Tofaş Türk A.Ş. Bursa’da bulunan Türk Otomobil Fabrikasında görevlendirmek üzere mavi ve beyaz yakalı çok sayıda personeller işe alınacaktır. Otomobiv devi firma güncel iş ilanlarını insan kaynakları sayfası dışında, Kariyer Net aracılığı ile paylaşıyor.Finans’tan Satış’a geniş bir yelpazedeki kariyer fırsatlarına sizde başvurabilirsiniz. Tercih ettiğiniz lokasyon ve pozisyon için online başvuru yapabilirsiniz.

Otomobiv devi firma güncel iş ilanlarını insan kaynakları sayfası dışında, Kariyer Net aracılığı ile paylaşıyor.

Önceki İçerikAvea Taksit Planlama Sistemi Nedir
Sonraki İçerikRar Dosyaları İso’ya Nasıl Çevrilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz