Rar Dosyaları İso’ya Nasıl Çevrilir

0
6398

Rar dosyalarını İso dosyalarına çevirmek basit ve ücretiz bir işlemdir.Yani birkaç adımda Rar dosyaları İso’ya basit bir şekilde çevirebilirsiniz.Yapmanız gereken ilk olarak Free ISO Creator ücretsiz programını bilgisayarınıza indirmelisiniz.Daha sonra bu programı bilgisayarınıza kurunuz.Karşınıza basit bir arayüz gelecektir.Bu arayüz sayesinde dosya ve hedef klasör belirlenir ve anında bir çeviri yapabilirsiniz.Free ISO Creator programı ücretsiz bir program olduğu için rakiplerine göre biraz daha avantajlı ve kullanıcı dostu diyebiliriz. Bildiğinz gibi internette fazla vakit geçirenler için en önemli durum ücretsiz olması ve kolay olmasıdır.Burada buluna kırmızı ile işaretlediğimiz bölümler İSO dosyasını çevirmek için yapmamız gereken bölümlerdir…

rar-to-iso
Add File : Bu bölümde çevirmek istediğimiz dosyaları programa ekleme bölümüdür diyebiliriz.Yani hangi dosyaları programa yüklmek istiyorsanız bu bölümden yapmanız gerekmektedir…
Size Limit : Dvd boyutlarını ayarlayabilirsiniz.Yani İSO dosyası için hangi ebatlarda ayar yapmak istiyorsanız Size Limit bölümünden bu ayarları yapabilirsiniz.CD, DVD-5, DVD-9 desteğine sahip olan Free ISO Creator, ISO 9660 veya UDF olarak imaj oluşturma seçeneği de sunuyor.
Save ISO as.. : Çıkacak olan ISO dosyasını nereye kayıt etmek istiyorsanız oraya kayıt edebilirsiniz.Yani bir bölüm belirlemeniz gerekmektedir.
Options : Seçenekler bölümünde bir ayar yapmanız gerekmiyor yani otomatik olarak gelen ayarları kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikTofaş personel alımı- İş Başvurusu 2015
Sonraki İçerikCep Telefonundan Güvenlik Kamerası İzleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz