Cep Telefonundan Güvenlik Kamerası İzleme Nasıl Yapılır

0
2462

Günümüzde yaşanan en kötü olaylardan biri hırsızlık diyebiliriz.Tabi sadece hırsızlıkla kalmıyor.Birçok suç unsuru ile karşı karşıya kalabiliyoruz.Bu ve bunun gibi durumlar için önlem almak için ise güvenlik kameraları tercih edilebiliyor.Tabi sadece hırsızlık olayları için değil farklı durumlar için güvenlik kameralarını kullanabilirsiniz.Bunlar Güvenlik,çalıştığınız yerdeki işçileri izleme yada yolları izleme diyebiliriz. Hergün tv’de birçok güvenlik kamerası izlemeleri ile suçlular bulunabiliyor ve yakalanabiliyor.Peki iş yerinize kamera aldınız,Android yada İOS yüklü telefonunuzdan izlemek istiyorsunuz..Nasıl yapabilirsiniz yada neler satın almanız gerekiyor onları inceleyelim.

1-İlk olarak güvenlik kamera sisteminizi işyerinize yada kayıt yapmak istediğiniz yere sorunsuz bir şekilde monte ettirmeniz gerekiyor.

2-Daha sonra hangi internet bağlantısınız kullanıyorsanız ttnet,smile adsl vb en yakın bayisine giderek Statik İp satın almanız gerekiyor.Yani Statik İp şart ve ücretle bu Statik İp’ye sahip olabiliyorsunuz…İp adresiniz sabit değil ise DVR Kayıt cihazınızın P2P desteği olması gerekmektedir.

3-Statik İp’yi satın aldıktan sonra ise Google üzerinden İP adresinizi öğrenmelisiniz.DVR kayıt cihazı için İp adresiniz önemlidir ve ayarları yapılmalıdır.Cihazların marka ve modellerine göre farklılık gösterebilir.

4-Kamera görüntülerini uzaktan izlemek için yani android ve İOs cihazınızdan izlemek istiyorsanız modem port yönlendirme işlemini yapmanız gerekiyor.Port açma işlemi için modem markasına göre araştırma yapmalısınız….

guvenlik-kamerasi-izleme

5-Daha sonra ise hangi mobil işletim sistemini kullanıyorsanız ( Android yada İOS ) uygun bir uygulama indirip telefonunuza kurmalısınız.

Önceki İçerikRar Dosyaları İso’ya Nasıl Çevrilir
Sonraki İçerikiOS için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz