iOS için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

0
1372

Son dönemlerde sosyal medya platformalarında en çok yapılan işlemlerden biri fotoğraf paylaşım ve fotoğraf düzenleme uygulamaları işlemleri diyebiliriz.Artık herkesin elinde bir akıllı telefon ve bu telefonlarda yüklü uygulamalar ve oyunlar bulunuyor.Bu uygulamaları ise sürekli kullanmaktayız.Facebook,Instagram vb sosyal medyada da resim yada fotoğraf paylaşmak istediğimiz zaman ilk olarak bunları düzenleyerek çeşitli efektler vererek paylaşımlarımı yapıyoruz.Gerek ücretli,gereksede ücertsiz olarak birçok uygulama bulunmaktadır.İOS cihazlarda ise bir uygulama indirmek istiyorsanız App Store’yi ziyaret etmek zorundasınız ve buradan istediğiniz uygulama indirebilirsiniz.Bizde İphone kullanıcıları için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları seçtik ve paylaşıyoruz.

iphone-resim-duzenleme

1-Adobe Photoshop Touch
Adobe Photoshop Touch,dünya’nın en çok kullanılan fotoğraf düzenleme ürünlerinden biri olan Adobe firması tarafından bilgisayarlar için hazırlanmış ve artık mobil olarak da kullanılabilen bir uygulamadır.Adobe Photoshop Touch uygulaması ile fotoğraflar üzerinde düzenlemeler yapabilir,efektler verebilir ve düzenleme yaptığınız fotoğrafları arkadaşlarınız ile kolayca paylaşabilirsiniz.Sadece arkadaşlarınızla değil sosyal medya üzerinden de paylaşabilirsiniz.

iphone-resim-duzenleme-1

2-Retrica
Son zamanlarda en çok kullanılan resim düzenleme programı diyebiliriz ve her android akıllı telefonda bulunan uygulama diyebiliriz.Tabi haliyle bu uygulama çok kullanıldığı için kısa zamanda popüler oldu. Retrica ile resimleriniz üzerinde hızlı ve basit bir şekilde düzenlemeler yapabilir ve paylaşımlarda bulunabilirsiniz.Sadece düzenlemeler değil aynı zamanda çeşitli özellikler ile kenarlıklar vererek resimlerinizi farklı şekillere sokabilirsiniz.
Camera-plus-iphone

3-Camera+
Genelde kamera ve resim düzenleme programları ücretsiz olur.Camera+ uygulaması ücretli olarak bulunmaktadır ve ona rağmen 10 milyondan fazla satış sağlamış kaliteli uygulamalardan birisidir.Camera+ uygulaması ile çekmiş olduğunu resimleri hızlı ve kolay bir şekilde düzenleyebilir,efektler verebilir ve paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

VSCOCam-indir
4-VSCO Cam
VSCO Cam uygulaması Apple tarafından tavsiye edilen uygulamalar arasındadır.Uygulama kullanımı kolay ve bir çok efekt ile karşımıza gelecektir.VSCO Cam aynı zamanda sosyal medyada paylaştığını fotoğraflarda da etiket olarak kullanılmaktadır ve beğeni,kullanıcı sayısında artmalara neden olacaktır.

iphone-resim-duzenleme-4
5-Manual
Manual uygulaması ile İphone telefonunuza ait kameranın daha çok özelliğini kullanmak istiyorsanız tavsiye edilebilecek bir uygulamadır. Manual uygulaması fotoğraflarınızda derin bir düzenleme yapmanızı sağlar ve en hızlı yoldan paylaşmanızı sağlar.Aynı zamanda uygulamala üzerinde bulunan ayarlar sayesinde bir çok efekt kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikCep Telefonundan Güvenlik Kamerası İzleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikMicrosoft Arrow Launcher Beta Çıktı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz