Tatlıses Çiğ Köfte Bayilik Şartları

0
1389

Tatlıses Çiğ Köfte Bayilik Şartları
Araştırmalar gösteriyor ki insanlar, bir işe atılmak için yeni firma kurmak yerine bayilik almayı daha çok tercih etmekte. Bunun asıl sebebi bilinen bir markanın güven vermesi ve müşteri potansiyelinin yüksek olması. Eğer iddialı bir tat oluşturamadıysanız ya da çok farklı sunumlara sahip değilseniz, bayilik açma konusu en doğru girişim faaliyetlerini içeriyor. Belirlenen sektörler bayiliklerin verilmesi kararını aldıktan sonra bayiliklerin girişimcilere sunulması için gerekli koşulları duyurur ve koşullara uygun olan kişiler incelendikten sonra bayilik verilebilme sonucu o kişilere bildirilir. Fakat girişimciler lezzet ve maliyet konusunda karar vermekte oldukça zorlanıyor. Maliyeti düşük olan işi mi yoksa harika lezzetler sunan işi mi tercih etmeli, girişimciler çoğu zaman bu kararsızlığı yaşıyor. Günümüzde çiğ köftenin herkes tarafından sevilerek tercih edilmesi, gün geçtikçe artan talep ile piyasaya girmesi bu sektörün uzun ömürlü olacağını gösteriyor. Tatlıses çiğ köfte de bu noktada size müşteri bağlama garantisi vererek kalitesini ortaya çıkarmakta. 1000m2 kapalı alan içinde üretilen gıda ürünleri son teknoloji kullanılarak hijyenik ortamda üretiliyor. Çiğ köfte haricinde lavaş ya da yan ürün çeşitleri diyebileceğimiz pide, lahmacun, içli köfte gibi ürünleri de kendileri üretiyorlar.

Lezzet konusunun ilk sırada yer alması,Tatlıses çiğ köftenin yurt içi ve yurt dışında adını duyurma çalışmalarının artması en önemli misyon edinme aşamalarıdır. Siz de Tatlıses çiğ köfte bayisi almak istiyorsanız, bayilik için gerekli başvuruları yapıp, istenen şartları uygun şekilde yerine getirmek zorundasınız. Bu şartlar karşılıklı anlaşma niteliğinde olup iki tarafın iyiliğini kapsıyor. Peki bayilik şartlarında neler yer alıyor, bahsetmek gerekirse:
Bayi için seçtiğiniz yer yayaların geçebileceği yapıya sahip olarak ve araç trafiğinin akıcı şekilde, insanların yoğunlaştığı bölgelerde yer alması isteniyor. Böylece daha çok müşteri potansiyeli elde edeceksiniz. Saha sonra bayilik fiyatlarının minimum belirlendiği 2000 ile 3000 arasında aylık kira bedelini ödeyecek bütçeye sahip olanların başvurması bekleniyor. Ayrıca işletmeci, bayinin başında devamlı durmalı, hizmet kalitesini artırıcı yönlendirmeler yapmalıdır. Diğer bir şart ise bayinin en az 30m2 alandan oluşması isteniyor. Bu koşullar dahilinde siz de bir çiğ köfte bayisine ucuz maliyetler ile sahip olabilirsiniz.

 

 

Önceki İçerikGoogle Chrome Eklenti Kaldırma
Sonraki İçerikTatlıses Çiğ Köfte Bayilik Nasıl Alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz