Tatlıses Çiğ Köfte Bayilik Nasıl Alınır?

1
1632

Tatlıses Çiğ Köfte Bayilik Nasıl Alınır?
1997’de İbrahim Tatlıses’in limited şirket şeklinde kurduğu Tatlıses Gıda 2002 yılına gelindiğinde hukuksal yapısını değiştirmiş ve anonim şirket olmuştur. Böylece Türkiye’de bulunan büyük gıda üreticileri arasında yerini alan çiğköfte firması önceden kebap-lahmacun gibi türlerde üretilen yiyeceklerin de beğenilmesinin ardından bu adımı:  ‘’Çiğköfte bizim işimiz’’ sloganını kullanarak  atmış oldu. Eşsiz lezzeti ile müşterilerin damak tadına hitap eden marka, bayilikler vererek daha da büyümeye devam ediyor. Her bayi için kalite, mekan tasarımı, ortamın hijyenik olması oldukça önemli. Bu şartlar doğrultusunda verilen bayilikler Tatlıses Gıda, düzenine uygun olarak gereği yerine getirilmesi önemli detayları oluşturuyor. Eğer girişimci ruhuna sahipseniz ve  gıda işinden anlıyorsanız Tatlıses çiğköfte bayiliği alarak kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Bu işin riskinin az olması ve kazanç açısından bol kazanç sağlaması yeni bayiliklerin gittikçe atmasını beraberinde getirmektedir. Firma açısından da yararlı olan bayilik verme işlemi ile sadece bayilik alarak bağımsız şekilde çalışmalarınızı sürdürebiliyorsunuz. Bayilik şartlarını inceleyecek olursak:

Tatlıses Çiğ Köfte Bayilik Nasıl Alınır
Öncelikle firma tarafından size sunulan ‘’Başvuru Formu’’nu doldurmanız gerekiyor.Ardından, göndermiş olduğunuz bilgilerinizin detaylı kontrolleri yapıldıktan sonra ilgi görürse size dönüş yapılacaktır. Üçüncü işlem olarak ‘’Bayilik Anlaşması’’ denilen, uymanız gereken şartları kabul ettiğiniz anlaşma imzalanacaktır. Bu anlaşma aynı zamanda karşılıklı hakların korunması için gereklidir. Firma tarafından yatırımcıya iş hayatı için bir takım eğitim ve bilgiler verildikten sonra bayiliğin, insanların çok fazla ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde açılmasını ister. Tüm bu işlemlerden sonra mekan dizaynının şekillendirilmesi yapılır. Daha sonra ise firma yatırımcı için reklam verme ve müşteriyi yeni açılan bayiye aktarma gibi desteklerde bulunur.

    İş yeri açarken ödemeniz gereken franchising bedelini firma size bildirecektir. Deneyimli ekipler tarafından size gerekli hizmetler sunulduktan sonra bir de çiğköfte başta olmak üzere bazı ikramlar, açılışınıza özel olarak dağıtılacaktır. Bu şekilde başlamış olduğunuz işten kazancınızın zamanla yüzde yüz artacağından emin olabilirsiniz. Maliyeti düşük kazancı bol olan bayilik ürünleri içinde; lahmacun, künefe, içli köfte ya da pide satışını da gerçekleştirerek daha fazla kazanç elde etmeniz mümkün.

Önceki İçerikTatlıses Çiğ Köfte Bayilik Şartları
Sonraki İçerikOpel Astra Arıza İşaretleri Anlamları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz