Taşeron Kadro Başvurusu için Gerekli Evraklar

1
1323

Taşeron Kadro Başvurusu için Gerekli Evraklar
Taşeron kadro bildiri ve müracaat formu örneği geçiş sürecinin başlamasıyla birlikte merak edilen konu oldu. 2 Ocak Salı günü başlayan ve 11 Ocak tarihine kadar devam edecek olan taşeron işçilerin kadro başvurusu, bazı adımları da beraberinde getirecek. Güvenlik soruşturması formu ile birlikte diğer belgeleri ilgili birimlere teslim edecek olan çalışanlar, taşerona kadro başvuru işlemini tamamlamış olacak. İşte, başvuru formu ve tüm adımlar
Kadroya alınmak için başvuruda bulunan taşeron işçileri sonrasında üç aşamalı; sözlü, yazılı ve uygulamalı olarak sınava tabi tutulacaklar. 3 Mart ve 22 Mart 2018 tarihleri arasında taşeron işçiler sınava girecek. Sınav kuruluna itiraz ise 23 Mart ile 26 Mart 2018 arasında gerçekleştirilecek. Sınavdan başarılı olanlar da 2 Nisan 2018 tarihine kadar kadroya geçmiş olacak.

AŞVURUDA HANGİ EVRAKLAR İSTENECEK?

Taşerona kadro başvurularında;
-5 adet vesikalık fotoğraf,
-emekli ya da yaşlılık aylığı almadığına dair belge,
-sicil belgesi,
-başvuru sahibinin eklemek istediği belgeler sertifikalar,
-öğrenim durumu,
-en son çalıştığı nitelik evrakları istenmektedir.
Yukarıda belirtilmiş olan gerekli evrakları tamamlayarak kadro alacak işçiler başvurularını 11 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Önceki İçerikTürk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz