General Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme

2
28075

General Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme

Bildiğiniz gibi General Mobile model telefonlar ( General Mobile 4G One, General Mobile GM5 Plus, General Mobile Discovery, General Mobile Discovery 2, General Mobile Discovery Elite ) Android işletim sistemi kullanılmaktadır. Android işletim sistemine sahip telefonlarda ise birçok işlem basit ve kullanışlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu işlemlerin başında ise telefonunuzda bulunan verilerin, rehberinizin yedeklenmesi gelmektedir. Eğer General Mobile bir telefonunuz varsa bilgilerinizi yada telefon rehberinizi yedeklemek istiyorsanız bu konumuzu inceleyebilirsiniz.

Anlatacağımız yöntemler ile sadece rehber değil aynı zamanda telefonunuzda olan tüm bilgilerinizi bilgisayarınıza yada farklı bir depolama birimine yedekleyebilirsiniz. Son zamanlarda ise diğer bir depolama sistemi ise Cloud sistemler yani bulut sistemler görülmektedir. Bu sistemler üzerinde güvenilir olanları tercih edebilir ve kullanabilirsiniz.

General Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme

General Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme yapabilmek için için ilk olarak bu işlemi telefonunuzun Kişiler yada Rehber bölümüne giriş yaparak yapabilirsiniz. Rehber Yedekleme için ilk olarak Kişiler yada Rehber bölümüne giriş yapınız.

Buradan İçe-Dışa aktar seçeneğini kullanarak rehberimizi istediğimiz yere aktarabiliriz. İsterse Sim kartımıza yükleyebilir ( Sim kart kapasitesi yeni sim kartlar için 250 adet ) yada telefonumuza aktarabiliriz.


.Vcf dosyasına aktar dediğimiz zaman ise telefonda nereye kayıt etmek istediğinizi ve bir isim vermenizi isteyecektir. Bu rehber yedekleriniz daha sonra ister farklı bir android telefona gönderebilir, İsterseniz de data kablosu ile farklı bir ortama aktarabilirsiniz.

Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Developer: Enkisa
Price: Free

Not : Güncel olan bir rehberiniz varsa ve akıllı telefonunuzda bir sorun olursa düşüncesi varsa mutlaka yapmanız gereken bir yedekleme işlemidir. Basit bir işlem olan bu yedekleme işlemini tüm android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda aynı yöntemleri kullanarak yapabilirsiniz.

Önceki İçerikTaşeron Kadro Başvurusu için Gerekli Evraklar
Sonraki İçerikSarahah Şifre Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz