Sarahah Şifre Değiştirme

2
3582

Sarahah Uygulaması Nedir?
Belki de günümüzün en güzel anonim uygulaması. Bir petrol şirketinde çalışan Zain al-Abidin Tawfiq adında bir adam tarafından kurulan ve kısa sürede yüksek popülariteye ulaşan App Store uygulamasıdır. Dürüstlük-dürüst olmak anlamına gelen sarahah, insanların birbirlerine anonim olarak soru cevap şeklinde paylaşımlar yaptığı mobil sosyal uygulamadır. WhatsApp, mesenger gibi uygulamalara, tabiri caizse kafa tutacak kadar kısa sürede yayılan uygulama, Avustralya, İrlanda, ABD ve İngiltere gibi büyük ülkelerde en çok kullanılan uygulama konumuna ulaştı.

Henüz sosyal medya da yeni olmasına rağmen, yüksek kitlelere ulaşmayı başaran sarahah, soru soran ve cevaplayan kişilerin birbirini görmemesiyle daha da dürüst bir ağ olarak ilgi odağı olmaya devam ediyor. Belki de dürüst insanlara olan ihtiyacımızı giderdiği için bu kadar kısa sürede ilgi odağı haline gelmiştir. Sarahah kendi dışında instagram ve snapchat gibi uygulamalar da ss alınıp paylaşılacak duruma geldi. Düşünün; sormak istediğiniz her şeyi sorabilir ve akabinde hiç tanımadığınız, tanışamayacağınız biri tarafından cevaplar aldınız. Sanırım bu yüzden ilgi görmesi oldukça normal. Tamamen özel hayat.

Sarahah Şifre Değiştirme

Sarahah Genel olarak akıllı telefonlarınızda kullanabildiğiniz bir sosyal uygulamdır. Bu işlemi ise ister akıllı telefonunuzdan istersenizde tarayıcı üzerinden yapabilirsiniz.
1- İlk olarak tarayıcınız üzerinden buraya giriş yapınız.
2- Daha sonra ise karşınıza gelen kutuya kullandığınız kayıt olurken kullandığınız mail adresinizi yazınız.

3- Siz mail adresinizi yazınız ve gönderme işlemi yapınız. Daha sonra ise mail adresinize bir geçici şifre gelecektir. Geçici şifre ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ise sizden geçici şifreyi ve yeni şifrenizi belirlemizi isteyecektir.

4- Şifre değiştirme işlemi için Change yani değiştir dedikten sonra ise işlem tamamlanmış olacaktır. Şifre değiştirme işleminden sonra tekrar giriş yapmak istediğiniz zaman yeni şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Önceki İçerikGeneral Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A3 2016 Teknik Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz