Survivor 2017 Başvuru – Survivor 2017 Ne Zaman Başlayacak

0
1820

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2017 yılında yine hayranlarıyla buluşacak.

Ekranların fenomen yarışması Survivor’ın Best Star adıyla 2017 yılının Şubat ayında başlayacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı’nın hem hazırlayıp hem de sunduğu yarışma bilgileri ilerleyen günlerde netleşecek.Yeni yarışmanın adının Survivor Best Star 2017 olacağı ve eski yarışmacıların en iyisinin seçileceği tahmin ediliyor. TV8’de yayınlanan program yeni yarışmacılarından biri olmak için ise başvuru yapmak gerekiyor. Eğer siz de Survivor başvuru nasıl yapılır merak ediyorsanız detaylarını aksam.com.tr’de bulabilirsiniz.

Survivor 2017 Ödül Nedir?

Survivor’da büyük ödül 500.000 TL’dir. Ayrıca televizyonda görünür biri olmanın yanı sıra dizilerden yarışmacılara teklif gittiği söyleniyor, bu da bir ödül sayılabilir.

SURVİVOR 2017 NE ZAMAN BAŞLAYACAK HANGİ TARİHTE?

Yapılan açıklamalara göre Şubat Ayı’nda ekrana gelecek olan Survivor 2017 yeni yarışmacıları ile izleyicileri şaşırtacak. Her sezon birbirinden hırslı ve eğlenceli konuklara ev sahipliği yapan Survivor’un bu sezon galibi Avatar Atakan olmuş ve 500 bin TL kazanmıştı. Acun Medya tarafından yapılan yarışmanın bu yıl da büyük kavgalarla ve heyecanlı oyunlarla ekrana gelmesi bekleniyor. En iyilerin yarışacağı programda Nihat Doğan, Pascal, Ümit Karan, Hasan Yalnızoğlu gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

Önceki İçerikKrep Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikAkvaryum Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz