Süper Loto Ne Zaman Oynanıyor?

0
1318

Süper Loto Ne Zaman Oynanıyor?
İdare tarafından düzenlenen şans oyunlarından bir tanesidir. Oyun 1-54 rakamları arasında seçilecek sayılardan oluşmaktadır. Oyun oynayacak kişi kuponunda 6 tane sayı işaretler. İdarenin belirlediği gün ve saatlerde yapılacak olan çekilişte belirlenen sayıları tutturan kişilere ikramiyeler dağıtılır. Toplamda 4 gruba ikramiye verilmektedir. Ve En büyük ikramiye sahibi 6 bilen olacaktır. Bunları ise sırasıyla 5,4 ve 3 bilen takip edecektir.

Yapılacak olan çekilişte özel çekiliş küresi kullanılarak, oyun planına göre gerekli sayılar belirlenmektedir. Sonrasında ise sayılar içerisinde tutturanlar belirlenip ikramiye için gerekli  aşamalar gerçekleştirilir. Bu aşamalarda yani ikramiyelerin ödenmesi sırasında, yetkililerin dahilinde olacak şekilde idare tarafından belirlenen şubeler ve bayiler yükümlü tutulmaktadır.

İkramiyeyi kazanan kişilerin bunu alabilmeleri için idarenin kararlaştırdığı süre içerisinde tahsil etmeleri gerekecektir. Bayiler ve şubelere de gerekli bilgiler idare yönetimi tarafından verilir. 1 yıl içerisinde ikramiyeye hak kazanan kişiler, belirtilen yerlerden paralarını tahsil edebilirler. 1 yılı geçtiği taktirde bunun için herhangi bir işlem söz konusu olamaz. Kupon zaman aşımına uğramış olur. Bunun yanı sıra yırtılmış, Tahrif edilmiş, sahte ya da iptal edilmiş olan biletlere ödeme yapılamaz. Bir ikramiyenin ödenebilmesi için, bilet güvenlik numarası, barkot, sayılar ve arka yüzündeki bilet seri numarasının görülebilir ve açık bir şekilde okunabilir olması şarttır. Süper lotoda, o hafta içerisinde büyük ikramiyeyi bilen çıkmazsa ikramiye sonraki çekilişe devreder.

Önceki İçerikBöbrek Nedir? Özellikleri ve Görevleri Nelerdir?
Sonraki İçerikSera Etkisi Nedir? Faydaları ve Zararları Nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz