Subway Surfers Bilgisayarda Nasıl Oynanır

0
1577

Son zamanlarda en çok kullanılan cihazların başında akıllı telefonlar ve tabletler bulunmaktadır yani mobil cihazlar lider diyebiliriz.Tabi bu liderliğin en büyük aktörlerinden biriside uygulamalar ve oyunlar.Özellikle boş zamanlarımızda ve can sıkıntısında genelde yaptığımız işlemlerden biriside oyun oynamaktadır.Özellikle oyun büyük vakit alıyor ve alışkanlık yapabiliyor.Bu oyunların başında ise tüm dünyayı sarmış olan Subway Surfers oyunu bulunmaktadır.Subway Surfers oyununda bildiğiniz gibi tren rayları ve vagonlar arasında ilerliyor ve değerli ödülleri alarak ilerliyoruz.Oyun tüm platformalarda oynanabilir durumda yani Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemlerine uyumlu.Mobil oyun olmasına rağmen bu oyunun isterseniz bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz.Bizde sizler için Subway Surfers Bilgisayarda Nasıl Oynanır onu anlatacağız.

Subway Surfers bilgisayarda oynamak için ilk olarak bir program yardımı almalısınız.Bu işlemi ise Bluestacks programı ile yapabilirsiniz. Bluestacks programı Android uygulamaları ve oyunların bilgisayar üzerinden çalıştılmasını sağlamaktadır.

Bluestacks programını buluyoruz ve oyun oynamak istediğimiz bilgisayarımıza kurulumunu yapıyoruz.Eğer Android bir telefon kullanıyorsanız bu size yabancı gelmeyecektir.Yani Android bir tablet görünümünde açılacaktır ve gmail hesabınızda istersenizde yeni bir gmail hesabı oluşturarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

android-oyun-oynamak

Daha sonra ise oturum açıldıktan sonra Google Play market ile Subway Surfers oyununu arayınız.Artık aynı andorid telefonunuzda olduğu gibi indirme yapabilir ve oyununuz oynayabilirsiniz.
android-uygulama-yuklemek

Bu işlemden sonra isterseniz farklı oyun ve uygulama yükleyerek denemer yapabilir ve bilgisayarınız üzerinden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikTwitter’ın DM Bildirim Özelliğini Aktif Etme
Sonraki İçerikGalaxy Note 5’te ekran görüntüsü nasıl alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz