Galaxy Note 5’te ekran görüntüsü nasıl alınır

0
5931

Samsung firması’nın yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 5 geçtiğimiz günlerde kullanıcıları ile buluştu ve satışa sunuldu.Android işletim sistemine sahip olduğu için bu gibi cihazlarda bildiğiniz gibi birçok ayar ve özellik bulunmaktadır.Bu özelliklerden en önemlisi ve en çok kullanılan özelliği ise ekran görüntüsü almak diyebiliriz.Ekran görüntüsü alma seçeneği ile ekranda bulunan görüntüyü birkaç tuşa aynı anda basarak yada farklı bir özellik ile kolaylıkla galeriye kayıt edebilirsiniz.Peki ekran görüntüsü nasıl alınır yada Galaxy Note 5’te ekran görüntüsü nasıl alınır onu görelim..

1-Bu yöntemlerden ilki Air Command menüsüdür.Siz S Pen’i çıkarttığınız zaman Air Command menüsü gelecektir ve bu özelliği sayesinde istediğiniz gibi ekran görüntüsü alabilirsiniz.

2-Diğer bir yöntem ise klasik yöntemdir.Bu yöntem ile Ana menü tuşuyla güç tuşuna aynı anda 1 saniye basılı tuttuğunuz zaman ekranın görüntüsünü kolayca alabiliyorsunuz ve galeri bölümüne kayıt edecektir.

3-Fazla kullanılmayan diğer bir yöntem ise ekranın bir kenarından diğer tarafına elinizi götürmek. Bunun için Ayarlar’da bulunan Hareketler ve El Hareketleri kısmından bu ayarı aktifleştirmeniz gerekli.

Önceki İçerikSubway Surfers Bilgisayarda Nasıl Oynanır
Sonraki İçerikFacebook Fotoğraf Düzenleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz