Facebook Fotoğraf Düzenleme Nasıl Yapılır

0
1580

Facebook geçtiğimiz günlerde kullanıcıları için yeni bir özelliği aktif etti ve artık yüklediğiniz fotoğrafları düzenleyebileceksiniz.Peki bu özelliği kullanmak kolay mı yada facebook üzerinden fotoğraf düzenleme nasıl yapılır onu görelim.Fotoğraf düzenleme için çok bir bilgi bilmenize gerek yok.Bildiğiniz gibi bu özelliği ilk olarak Instagram kullanıcıları için ayarlandı.Yani Instagram çıktığı zamandan beri bu özelliği kullanıyordu.Artık Facebook üzerinden de fotoğraflarınızı düzenleyebilir ve daha çok beğeni kazanabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi her gün binlerce fotoğraf yükleniyor ve bunlardan bazıları güzel oluyor yada gözümüze hoş geliyor.Artık daha çok beğeni almak için yani fotoğraflarınızı beğendirmek için Facebook sayesinde değişik efektler verebilir ve beğenisi arttırabilirsiniz.Bu işlem için farklı bir programa yada eklentiye ihtiyaç yok tarayıcınız üzerinden Instagram’a girmeniz yeterli olacaktır.

facebook-fotograf-duzenleme

Ok ile gösterdiğimiz bölümde ise Fırça işaretini kullanmanız gerekmektedir.Bu işaret resimlerinizi düzenlemenizi sağlayacaktır.

facebook-fotograf-duzenleme-nasil-yapilir

Son olarak da açılan efekt verme aracı ile istediğiniz efektleri verebilir ve fotoğraflarınızı ilgi odağı haline getirebilirsiniz.

Önceki İçerikGalaxy Note 5’te ekran görüntüsü nasıl alınır
Sonraki İçerikArkadaşlık İsteği Gönderdiğim Kişileri Nasıl Görebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz