Arkadaşlık İsteği Gönderdiğim Kişileri Nasıl Görebilirim

0
9532

Eğer zamanınızın büyük bir çoğunluğunu internet başında geçiriyorsanız en çok kullandığınız sosyal ağlardan birisi büyük ihtimal Facebook diyebiliriz.Neredeyse herkesin bir Facebook adresi var ve herkes aktif olarak gün içerisinde kullanıyor.Facebook üzerinde de birçok ayar bulunuyor ve bunları her zaman hatırlayamayabiliriz.Tabi birde ayarların dışında yolladığımız arkadaşlık istekleride bulunuyor.Facebook üzerinden yolladığımız arkadaşlık isteklerini artık Facebook bize gösterebiliyor.Yani 1 yıl önce birine arkadaşlık isteği yolladıysanız ve aklınıza gelmiyorsa bunlarıda kayıt eden bir bölüm bulunuyor.Arkadaşlık İsteği Gönderdiğim Kişileri Nasıl Görebilirim onu görelim…

Bilgisayardan bu gönderdiğiniz arkadaşlık isteklerini nasıl görebiliriz.
1-Facebook hesabınıza giriş yapınız ve Arkadaşlık isteklerini gördüğünüz yere tıklayınız.
2-Sağ köşede bulunan Arkadaşlarını Bul‘a tıklayın. Açılan sayfada Gönderilen İstekleri Gör’e tıklayın.

facebook-arkadaslik-istegi-gorme

Akıllı telefonlarda bu gönderdiğiniz arkadaşlık istekleri nasıl görülür..
Facebook uygulamasını açınız ve sağ alt köşedeki profile giden ekrandaki menüye tıklayın. Arkadaşlarıma tıklayın.Çıkan ekranda İstekler butonundan gönderilen istekleri görebilirsiniz.

Önceki İçerikFacebook Fotoğraf Düzenleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikHTC One M9 Kablosuz Modem Özelliği Açma
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz