HTC One M9 Kablosuz Modem Özelliği Açma

1
2496

Akıllı telefonların yada tabletlerin en kullanışlı özelliklerinden biriside bildiğiniz gibi WiFi Hotspot yani cihazın kablosuz modem gibi kullanılmasıdır.Yani hattınızın,gsm operatörünüzün internet paketinden diğer cihazlarında internetten faydalanması durumudur.Telefon üzerinden belirli ayarları yaparak istediğiniz gibi diğer arkadaşlarınızın da internete girmesini sağlayabilirsiniz.Peki bu özellik HTC One M9’da nasıl kullanılır yani HTC One M9’da Hotspot nasıl açılır onu görelim..İlk olarak cihazımızda internet paketi olması gerekmektedir.

Önemli:
Hücresel veri bağlantınızı paylaşmak için, bu özellik geçerli telefon planınızda etkinleştirilmelidir. Bu da bir çeşit bağlantıdır, ancak ekstra ücrete tabidir.
Siz ve diğer kişiler başka bir aygıt üzerindeki paylaşılan bir bağlantıyı kullandığınızda, bu aygıt hücresel veri planınızdan verileri kullanır.

Giriş ekranında sola kaydırın.
1-Ayarlar > internet paylaşımı’na dokunun.
2-Paylaşım Açık/Kapalı düğmesine dokunarak İnternet Paylaşımı öğesini açın.
3-Ayar tuşuna dokunun ve bu ayarları değiştirin

M9-hotspot-720x424

Yayın adı : Mobil hotspotunuz için bir ad girin. Bu, diğer kişilerin göreceği ve Wi-Fi üzerinden paylaşılan bağlantınıza bağlanmak için kullanacağı addır.
Parola : Mobil hotspotunuzu güvenceye almak için bir parola girin.

Önceki İçerikArkadaşlık İsteği Gönderdiğim Kişileri Nasıl Görebilirim
Sonraki İçerikFacebook Sohbet Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz