Twitter’ın DM Bildirim Özelliğini Aktif Etme

0
1255

En büyük sosyal medya sitelerinden biri olan Twitter geçtiğimiz günlerde yeni özelliği olan DM Direkt Mesaj Yollama olarak kullanıma sunmuştu.Twitter yeni özelliğini aktif hale getirdi ama DM bildirimlerini görebilmek için hesabınız üzerinden bir izin vermeniz gerekmektedir.Bu yazımızda ise Twitter’ın DM Bildirim Özelliği nasıl aktif hale getirilir onu anlatacağız.DM özelliği bildiğiniz gibi kullanıcılar arasında mesajlaşma özelliğidir.Bu özelliğinde ise gelen mesajları yada bildirimlerin masaüstünde görülmesi ve bu sayede geç mesaj verme derdinden kurtuluyorsunuz.Yeni özellik olarak tasarımı gayet basit ve sadece ama Fakat gelen bildirim penceresi üzerinden cevap yazamıyor, DM penceresine gitmek zorunda kalıyorsunuz.

Twitter’ın DM Bildirim Özelliğini tarayıcıyla uyumlu olarak çalışıyor.Örnek olarak Google Chrome kullanıyorsunuz ve farklı bir işlem yapsanız bile siz gelen DM bildirimlerini görebiliyorsunuz.Twitter’da mesajlar bölümüne girdiğiniz zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

Twitter-dm-aktif-etme

Evet olarak işlem yaptığınız zaman karşınıza tarayıcı olarak bir izin isteyecektir.Google Chrome olarak işlem yaptığımız için karşınıza gelecek olan ekran ise aşağıdaki gibi olacaktır.

Twitter-dm-aktif-etme1

Bu işlemden sonra size gelen bildirimler sağ köşeden karşınıza gelecektir ve hiçbir bildirim yada mesajı es geçmeyecek zamanında cevap verebileceksiniz.

Önceki İçerik4.5G Uyumlu Telefonların Listesi
Sonraki İçerikSubway Surfers Bilgisayarda Nasıl Oynanır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz