Sağlık Raporu Nereden Nasıl Alınır 2013

0
1694

saglık_raporu_nasıl_alınır
Sağlık Raporu Nereden Nasıl Alınır 2013

Genellikle işe giriş için gerekli olan sizin sağlık durumunuz yada çalışmanızda engele teşkil etmediğini belgeleyen rapora denir.Bu belge bir farklı şekilde alınabilir.Daha önceden tl karşılığında sağlık ocaklarıdan alınabiliyordu.Yada tam teşekküllü sağlık raporu olarak belirli hastanelerin verdiği belgeler oluyordu tabi bunlar içind daha farklı ücretler ödeniyordu.Devlet hastanesinden almak istiyorsanız bir dilekçe ile işlemlere başlayabiliyorsunuz.tabi halen ücrete tabi tutuyorlar.

Kimi iş yerleri ciğer filmi de istemektedir, bu durumda uğrayacağınız yer verem savaş dispanseri olacaktır. Buradan 10-15 tl’lik bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

İş yeriniz hangi belgeyi istiyorsa sizde onu alıyorsunuz Devlet hastanesinden almanız gerekiyorsa bu işlem için birgün bekleyebilirsiniz.Tüm kontrollerin tamamlandıktan sonra bu belgeye sahip oluyorsunuz.

Önceki İçerikE-Devlet’ten Sabıka kaydı nasıl çıkarılır?
Sonraki İçerikTam Teşekküllü Sağlık Raporu Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz