Tam Teşekküllü Sağlık Raporu Nasıl Alınır

2
27942

Tam Teşekküllü Sağlık Raporu Nasıl Alınır
1- ilk önce mümkün olduğu kadar erken saatte hastaneye gitmelisiniz. saat 8’den önce
2- hastanede sağlık kurulu diye bir birim var oraya bir dilekçeyle başvuruyorsunuz. bu başvuru için 3 adet fotograf gerekiyor.
3- sonra vezneye 127 ytl para yatırıyorsunuz.
4- poliklinikler saat 9 gibi açılıyor size verilen listedeki poliklinikleri teker teker ziyaret ediyorsunuz ve heyet raporu alacağınızı söylüyorsunuz. böylece sıra beklemeden işleminizi yaptırıyorsunuz.
5- dahiliyeciden başlamanız menfaatinize olur çünkü bazı kıl dahiliyeciler tahlil istiyor. bana kılın biri denk geldi. doktor tahlil yaptırmanızı isterse onun ücretini ayrı ödüyorsunuz. yanınızda yeterli miktarda para bulunması menfaatinize tahlil istemezlerse paranız yine cebinizde kalır. (ben akgiğer filmi, kan ve idrar tahlili ve ekg için 37,5 ytl ödedim.)
6- Kurulun saat kaçta toplanacağını mutlaka öğrenin. benim gittiğim hastanede tahlil sonuçları öğleden sonraya kalınca kurula giremedim. orada 12:30- 13:30 arasında toplanıyormuş.
7- rapora alacağınız görevle ilgili bilgileri mutlaka yazdırın. bazı kurumlarda so run çıkabiliyormuş.
(ÖRN:yurdun her yerinde ve her iklim şartında koruma ve güvenlik görevlisi olarak görev yapabilir ve silah kullanabilir gibi.
8- Diğer evraklarınızı da tamamladıysanız artık atandığınız kurumla irtibata geçebilirsiniz.

Önceki İçerikSağlık Raporu Nereden Nasıl Alınır 2013
Sonraki İçerikTeamViewer İle Uzak Bağlantı Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Ankarada alacaklar için Kızılay’da bulunan Özkaya tıp merkezini tavsiye ederim. Hem çok hesaplı hemde çok hızlı hallettim işimi. Heyet raporuda veriyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz