Philips Televizyonlarda Altyazı Türkçe Karakter Sorunu

0
2614

Philips Televizyonlarda Altyazı Türkçe Karakter Sorunu
Daha önceden Bilgisayar üzerinde izlediğimiz film yada videoları artık bilgisayara pek gerek kalmadan Televizyonlar üzerinden internet bağlantısı ile izleyebiliyor ve kullanabiliyoruz. Özellikle yeni nesil Televizyonlarda bu durum daha yaygın bir şekilde devam ediyor. Televizyonlar üzerinden film izlemek istiyorsak yada yeni bir film yada diziyi takip ediyorsak genel olarak ise altyazılı olarak izlememiz gerekmektedir. Çoğu filmin yada dizinin Türkçe dublaj olarak çıkmayacaktır sadece alt yazı olarak devam edebilirsiniz. Yeni nesil bir film yada dizi izlemek istiyorsanız ve televizyon üzerinden izlemek istiyorsanız bu işlemi Philips televizyonuz ile yapmak istiyorsanız karşınıza bir sorun daha çıkabilir. Bu sorun ise Altyazı karakter sorunudur. Altyazı karakter sorunu büyük harfli harflerin farklı kodlamalar ile çıkması ve ve Altyazıyı okuyamamanız diyebiliriz. Peki Philips televizyonunuz varsa ve film izlemek istiyorsanız bu altyazı sorununuz nasıl çözebilirsiniz onu görelim..

Altyazı Türkçe Karakter Sorunu

1- Altyazı sorunu yaşadığınız Altyazı dosyasını bilgisayarınızda Not Defteri olarak açınız.
2- Daha sonra ise açtığınız altyazıyı farklı kaydet yöntemi ile kodlamasını değiştirmeniz gerekmektedir.

3- İşlemi tamamladıktan sonra ise Farklı Kaydet seçeneği ile üzerine kayıt etmeniz gerekiyor. Eğer hata yapmadıysanız Altyazı sorunu çözülmüş olacaktır.

Önceki İçerikVatan Bilgisayar Fibabanka Kredisi 10 Taksit Cep Telefonu
Sonraki İçerikÜcretli ve Yasal Film İzleme Siteleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz