Vatan Bilgisayar Fibabanka Kredisi 10 Taksit Cep Telefonu

4
3412

Vatan Bilgisayar Fibabanka Kredisi 10 Taksit Cep Telefonu
Bildiğinizi gibi geçtiğimiz yıllarda Kredi Kartı üzerinden cep telefonu satın alımız devlet tarafından kaldırılmıştı. Tabi bu durum kullanıcıları farklı yollara yönlendirdi ve bunlardan biriside banka kredi üzerinden cep telefonu satın almak oldu. Bu sistem üzerinden daha düşük faizle firmalardan akıllı telefon satın alabilirsiniz. Tüm Akıllı Telefon ve Cep Telefonu ürünlerinde Peşin Fiyatına 10 Taksit imkânından faydalanabiliyorsunuz.
Not : Kampanya 19 – 26 Aralık tarihleri arasında tüm mağazalarımızda geçerlidir. Bir müşteri 1 telefon alabilir. Fibabanka, kredileri serbestçe değerlendirme ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Not : 1 Aralık 2018 itibariyle Vatan Bilgisayar fibabank taksitli satış işlemi 8 taksit olarak ayarlanmıştır.. Başlıkta işlem değişmiştir güncelleme yapılmıştır.

Vatan Bilgisayar üzerinden taksitli Cep Telefonu nasıl alınır yada neler yapmamız gerekmektedir onu görelim.. Vatan Bilgisayardan Fibabank üzerinden taksitli cep telefonu almak için VATAN TC numaranızı yazınız ve 3422 nolu numaraya gönderiniz. Kısa süre sonra size bir kısa mesaj gelecektir. Kısa Mesajdan gelen onaydan sonra ise cihaz tanımlama işleminiz sisteme düşecektir ve istediğiniz cihazı Vatan Bilgisayar çalışanından teslim alabilirsiniz. Eğer olumsuz bir mesaj gelirse örnek olarak aşağıdaki gibi gelecektir.

Değerli müşterimiz, yapmis olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurunuzu bankamız politikalarimiz gereği maalesef şu an için olumlu değerlendiremiyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 4448888

Not : 1 Aralık 2018 itibariyle Vatan Bilgisayar fibabank taksitli satış işlemi 8 taksit olarak ayarlanmıştır.. Başlıkta işlem değişmiştir güncelleme yapılmıştır.

Önceki İçerikAndroid Galeri Şifreleme Uygulamaları
Sonraki İçerikPhilips Televizyonlarda Altyazı Türkçe Karakter Sorunu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Kredileri serbestçe değerlendirme ve değiştirme hakkına sahiptir diyor biz bunu alınca ya sözleşmeyi değiştirip daha fazla para kitlerlerse böyle bir şey mümkün mü?+

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz