Ücretli ve Yasal Film İzleme Siteleri

2
6040

Ücretli ve Yasal Film İzleme Siteleri
Her zaman film, dizi izleyeceğiniz zaman site site araştırmak insana çile vermekte hatta her zaman istediğiniz bulamamakla sonuçlanmaktadır. Bazı sitelerde de devamlı çıkan reklamlar izleyicinin canını sıkmakta ve bütün keyfini kaçırmaktadır. İşte burada film sitelerinin ücretli ve reklamsız olması, İzleyici kesimin daha keyifli vakit geçirmesine olanak sağlar. Gerek site olsun gerek bu sitelerin uygulamaları olsun bir kere alacağınız üyelik ile istediğiniz zaman istediğiniz cihazdan üyeliklerinize giriş yapabilir ve film keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Güncel ve sürekli kendisini yenileyen sitelere üye olarak sitelere düşecek olan filmlere ilk kes siz ulaşabilir ve gerekirse istek film listenizi oluşturarak yeni bildirimlerden de haberdar olabilirsiniz.

BluTV

İstediğiniz zaman istediğiniz yerde film, dizi, belgesel yayınlarını Blu Tv aracılığıyla izleyebilir ve aynı zamanda reklamlarla da vakit kaybetmeden keyifli zaman geçirebilirsiniz. İnternet bağlantınız olduğu sürece hangi cihazınız olursa olsun, tablet, bilgisayar ya da mobil cihazlarla yerli ya da yabancı pek çok programı sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Aylık belirli kanal ücretleri ile dilediğiniz kanalı istediğiniz video kalitesinde izleyebilirsiniz. Zengin ve sürekli olarak yenilenen içerikleri ile birbirinden farklı dizi film heyecanını burada yaşayabilirsiniz. Herhangi bir şekilde kurulum zahmeti gerektirmeyen ve taahhüt olayı olmadan dilediğiniz zaman üye olabilir ve istediğiniz an üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bunun için de herhangi bir cayma ücreti ile karşılaşmazsınız.

BluTV
BluTV
Developer: BluTV
Price: Free

Digitürkplay

Maç demek hayatın demek ise hayat digiturk ile seninle. Canlı ve naklen maç keyfi burada yaşanır. Sadece futbol değil yanında eğlence, film, belgesel kanalları ile her kesime uygun televizyon keyfi yaşamak için siz de üyelik paketlerinden birini seçerek yeni bir güne başlayabilirsiniz. Digiturk kullanıcılarına özel 3 adet paket seçim hakkı verir. Bunlardan ilki super lig heyecanı sevenler için, ikincisi spor extra adı altında Türk ve Dünya futbol şölenlerini ve 60’tan fazla Canlı Tv kanalını bu paketi alarak izleyebilirsiniz. Son olarak bir de eğlence paketi bulunuyor. Bu paket ile 1000’Den fazla yerli ve yabancı film, dizi belgesel ve çocuk programlarını izleyebilirsiniz.

Digiturk Play
Digiturk Play
Developer: Digiturk
Price: Free

Netflix

Düzenli film izlemeyi seviyorsanız, her gün farklı sitelerden ücretsiz olarak film ararken reklamların sıklığından bıktıysanız, düzenli ve adresi belli bir site istiyorsanız netflix tam size göre olabilir. Sadece yapacağınız bir üyelik ile istediğiniz zaman istediğiniz ve zevkinize göre filmleri ya da dizileri bulabilir ve yüksek kaliteli video seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Görüntü kadar ses kalitesiyle de güzel keyifli zaman geçirebileceğiniz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi yaptıktan sonra ister bilgisayarınız üzerinden ister mobil, tablet gibi cihazlarınızdan da giriş yapabilir ve bu şekilde her zaman istediğiniz film keyfini yaşayabilirsiniz. Her zaman güncel seyir listesi bulabileceğiniz ve her hafta yenilenen içerikleriyle yeni film heyecanını ilk siz izleyebilirsiniz.

Netflix
Netflix
Developer: Netflix, Inc.
Price: Free

Google Play Filmler

Google Play Filmler uygulamasında istediğiniz ve ya sevdiğiniz filmleri ya da dizileri bulabilir bunları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle birlikte izleyebilirsiniz. Uygulama içerisinde istediğiniz filmleri size uygun fiyatların ile birlikte satın alabilir ve bu şekilde seyredebilirsiniz. En sevdiğiniz filmleri telefon dışında da izleyebilmenizie olanak vermektedir. Sadece android telefonunuzda ya da tabletinizde Chromecast kullanarak farklı bir HDTV’de de izleyebilirsiniz. Sadece internet bağlantınızın olduğu anda değil daha sonrasında da çevrimdışı olarak filmleri izleyebilmenize olanak sağlayabilmektedir. İnternetiniz olduğu an indirebilir ve daha sonrasında cihazınızdan izleyebilirsiniz. Son olarak ta aradığınız bir film varsa ve bu film henüz uygulamanız içerisinde bulunmuyorsa istek listenize ekleyebilir ve daha sonrasında uygulama içerisine yüklenirse size bildirim olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.

Google TV
Google TV
Developer: Google LLC
Price: Free

Önceki İçerikPhilips Televizyonlarda Altyazı Türkçe Karakter Sorunu
Sonraki İçerikTürk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Günlük hayatımızda sinemaya gitmek için vakit bulamasanız da geceleri dinlenirken evimizde vizyondaki filmler dahil hatta dizileri bile kaliteli film siteleri sayesinde izliyoruz :). Burada da ücretisiz film siteleri ile ilgili bir çalışma mevcut, ziyaret etmek isterseniz;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz