Philips 49PUS7002 49 Teknik Özellikleri

0
1012

Philips 49PUS7002 49 inç Modeli Teknik Özellikleri
Yeni nesil televizyonlardan biri olma özelliği taşıyan Philips 49PUS7002, UHD görüntü kalitesi ile birlikte enfes bir görüntü ve ses kalitesi deneyimini kullanıcılarına tattırıyor. Artık filmler ve müzikler daha kaliteli, iç açıcı ve oyunlar çok daha keyif verici olacak. Philips Android LED TV, UHD görüntü kalitesi sayesinde artık çok daha farklı bir görüntü kalitesini evinize sunmaktadır. Artık bildiğiniz TV ekranı ekran değil bambaşka bir kalite sunacak. %85 oranında çok daha fazla artırılmış renk gamına sahip olmakta beraber 4 trilyon kadar renk işleme yeteneğine de sahip olmasıyla baktığınız ekran, ekran olmaktan çıkacak ve adeta aşık olacağınız bir kalite ile karşılaşacaksınız.

Sadece görüntünün değil, ona eşlik eden ses kalitesinde de ultra geliştirmeler yapan Philips, Pixel Plus Ultra HD motoru sayesinde görüntü optimizasyonu sağlıyor. Bu sayede görüntülerin kullanıcı odaklı olarak daha canlı tonlarda yansımasını ve daha parlak ve akıcı olması sağlanmaktadır.

Philips Android LED TV, olarak isminden de anlaşıldığı üzere, Android tabanlı bir işletim sistemine sahip olması, beraberinde 4 çekirdekli işlemci sunmasıyla tüm işlemleri oldukça hızlı bir şekilde yapabiliyor. Mobil cihazlara da bağlanma özelliği bulunduğundan, bu cihazlarla olan veri akışında herhangi bir sekmeye uğramadan oldukça akıcı bir şekilde işlemler görülebiliyor.

Neredeyse artık yeni nesil televizyonların olmazsa olmazlarından biri olan Ambilight özelliği ile gerek film ve belgesel izlemek olsun, gerek oyun dünyanızda apayrı bir tecrübe dünyasına adım atacaksınız. Ses kalitesi ile birlikte gelen ultra güçlü hoparlör seçenekleri ile bas kalitesini birleştirdiğinizde başka yerde bulamayacağınız deneyimlerden birini yaşayacaksınız.

Ultra ince bir yapısı bulunan ve oldukça şık duran televizyonun ağırlığı 13.44 kg ve 200 x 200 mm boyutlarına sahip VESA duvara rahatlıkla monte edebileceğiniz cihazınızın set derinliği ise 72.2 mm olarak belirlenmiştir. Son olarak gelişmiş bağlantı özellikleri içerisinde başlıca olarak, EasyLink ile uzaktan kumanda kontrolü, tek dokunuş oynatma özelliği, Wi-Fi, çift bant, çift adet USB girişi ve ses sistemi kontrolü gibi özellikleri bu ürünün kullanımı esnasında ayrıca keyif ve konfor sunmaktadır.

Önceki İçerikLpddr3 – Lpddr4 Ram Nedir
Sonraki İçerikFethiye Patara Plajı – Patara Plajına Nasıl Gidilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz