Pegasustan uç uç günleri başladı

0
857

Kampanyadan yararlanmak için 11 Kasım Perşembe günü www.flypgs.com sitesinden biletlerini alanlar, 01 Aralık- 31 Mart arasında %50 indirimli seyahat edecek.

İstanbul, 10 Kasım 2010 – Türk insanını uçakla tanıştırarak, ekonomik fiyatlarla herkesin uçmasını sağlayan Pegasus, her an yeni bir kampanya ile seyahat etmeyi sevenleri şaşırtmaya devam ediyor.

Pegasus Uç Uç Günleri ile her ayın ikinci Perşembe’si, belirlenen hatlarda bilet alan herkes yüzde 50 indirimle uçuyor.

Kasım ayı Uç Uç Günleri kapsamında 11 Kasım Perşembe günü www.flypgs.com’dan bilet alan herkes, tüm yurt içi ve Kıbrıs uçuşlarında 01 Aralık 2010-31 Mart 2011 tarihleri arasında yüzde elli (%50) indirimli seyahat ediyor.

Yurt içinde 18 , yurt dışında 25 noktaya seferler düzenleyen ve ‘Low Cost’ sistemini Türkiye’ye kazandırmış olan Pegasus Hava Yolları’nın tüm yurt içi uçuş noktalarına 11 Kasım tarihlerinde www.flypgs.com internet sitesinden bilet alanlar %50 indirimli uçabilecekler.

Kampanya biletlerini Pegasus Havayolları internet sitesi www.flypgs.com adresinden hemen satın alabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebookta sizi sileni görün
Sonraki İçerikBayram turlarının gözdeleri alternatif tatil bölgeleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz