Opera Ücretsiz VPN Kurulumu ve Kullanımı

0
1569

Opera Ücretsiz VPN Kurulumu ve Kullanımı
Artık günümüzde yasaklı siteler yada bazı sorunlar tarafından engellenen sitelerin sayısı fazlasıyla arttı.. Bu gibi durumlar için akıllı telefonlar için VPN uygulamaları yada masaüstü bilgisayarlar için VPN programları indirebilir ve kullanmaya başlayabiliriz. Son zamanlarda en mantıklı çözüm ise özellikle masaüstü kullanım yapanlar için Opera tarayıcısı ve üzerinde gelen SurfEasy VPN uygulaması ile kullanabileceğiniz VPN eklentisidir. Opera üzerinde ücretsiz olarak gelen VPN eklentisi Opera’nın SurfEasy VPN satın almasından sonra kullanıcılara sunuldu. Hazır olarak karşınıza gelen VPN eklentisi sadece açma kapatma ile kullanıma başlayabilir ve erişim engelinizi ortadan kaldırabilirsiniz.
Peki Opera Ücretsiz VPN nasıl kullanılır yada Opera Ücretsiz VPN nasıl kurulur onu görelim.
Opera, kullanıcılarına hızlı ve farklı bir internet deneyimini gelişmiş özelliklerle sunmayı hedefleyen popüler internet tarayıcısıdır. Opera, yenilenen motoru, kullanıcı arayüzü ve özellikleriyle kullanıcılara en hızlı ve gelişmiş internet deneyimini sunmayı hedefleyen alternatif bir web tarayıcısıdır. En popüler web tarayıcıları arasındaki yerini korumak için altyapısını Chromium ve Blink ile güçlendiren Opera, artık tarayıcı pazarında Chrome, Firefox ve Internet Explorer’a kafa tutabilecek özelliklere sahip. Opera Ücretsiz VPN ilk olarak ücretsiz olarak indirebilir ve kurulum yapmalısınız.
Kurulum işlemi için ilk olarak Opera tarayıcınızı açını ve ayarlar bölümüne giriniz. Ayarlar bölümüne girmek için ise Menü butonuna tıklıyoruz. Açılan menü listesinden Settings (Ayarlar) menüsüne tıklıyoruz.

Opera VPN bölümüne ayarlar bölümünden gösterdiğimiz şekilde aktif hale getirebilirsiniz. Daha sonra sitelere giriş yaptığınız aşağıdaki gibi adres kısmında VPN bölümüne göreceksiniz.

Burda Opera VPN ile kullandığınız boyutu, hangi ipler üzerinden bağlantı sağladığınızı ve hangi konumdan bağlandığınızı görebilirsiniz. İstediğiniz gibi konumu değiştirebilir ve konum değiştirdiğiniz için ip adresinizde değişmiş olacaktır.

Android için Opera VPN İndir

Opera Uygulamasını aynı zamanda android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz içinde kullanabilirsiniz. Android tarayıcınız sadece web sayfalarını görüntülemekten daha fazlasını yapmalıdır. Android için Opera artık sevdiğiniz içerikten daha fazlasını bulmanızı sağlayacak dahili haber bildirimi içeriyor. Ayrıca reklamları engelleyerek ve video ve görüntüleri sıkıştırarak veri tasarrufu sağlıyor.

VPN ile Opera Özel Tarayıcı
VPN ile Opera Özel Tarayıcı
Developer: Opera
Price: Free

Not : Opera VPN üzerinden hangi site olursa olsun erişim sağlamak istediğiniz zaman giriş yaptığınız internet sitelerinde yavaşlama olabilir ve hız durumudan sorun yaşayabilirsiniz. Bu durumda konum değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Önceki İçerikYeni E-Posta Adresi Alma – E-Posta Adresi Nasıl Açılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile 8 Teknik Özellikleri ve Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz