Yeni E-Posta Adresi Alma – E-Posta Adresi Nasıl Açılır

3
11833

Yeni E-Posta Adresi Alma – E-Posta Adresi Nasıl Açılır
Artık mektup yada kağıt parçaları ile yapılan işlemleri sanal olarak E-Posta hesabı açarak bilgi paylaşımı yapabiliyor ve mail atabiliyoruz. Artık hangi işlemi yaparsak yapalım yada akıllı telefonlarımızı kullansak bile mutlaka bir mail adresi kullanmanız gerekmektedir. Eğer sadece mail atmak yada almak işlemi için bir hesap istiyorsanız çok fazla seçenek var ve ücretsiz mail hesabı alabilirsiniz. Eğer Android akıllı telefonunuz yada tabletiniz varsa mutlaka Gmail hesabı açmanız gerekmektedir. Eğer android işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa Gmail hesabınızı aşağıdaki gösterdiğimiz gibi açabilirsiniz.
1- Bir Google Hesabı, tek bir kullanıcı adı ve şifreyle Gmail, Google+, YouTube ve diğer pek çok Google ürününe erişmenizi sağlar. Google Hesabı bir Gmail adresi ve bir Google+ Profili ile birlikte verilir. Bir Google Hesabı oluşturduktan sonra, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanabilirsiniz. İlk olarak buradan Gmail Hesap Oluşturma bölümüne giriş yapınız.

2- Daha sonra ise bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurunuz ve karşınıza gelen telefonu numarası onaylama işlemini yapınız. Telefon onaylama sistemi üzerinden arama yöntemi yada sms ile onaylama karşınıza gelecektir. Sms onayı olarak kabul edelim.. Gelen şifreyi hesap sonunda giriş yaparak hesap açma işlemini yapmış olacaksınız.

Eğer farklı bir sistem üzerinden mail hesabı istiyorsanız bu işlem için Yandex, Hotmail vb.. mail hesaplarından birini seçerek işleme başlayabilirsiniz. Örnek olarak Yandex mail sistemi ile üzerinden mail hesabı açarak başlıyoruz.

Yandex Hesabı Açmak

Yandex üzerinden açtığınız hesap ile Yandex üzerinden kullanılan tüm hizmetleri aynı hesap yani kullanıcı adı ve şifre ile kullanabilirsiniz. Bu işlem için ilk olarak Yandex hesabını açmanız gerekmektedir. Yandex hesabı açmak ücretsiz bir işlemdir ve kısa sürede hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yandex hesap almak için aşağıdaki görselde olduğu gibi tüm bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurunuz ve onay kısmı için mutlaka cep telefonu numaranızı yazınız.

Bu işlemler uzun sürmeyecektir ve sadece ilerisi için doğru bilgileri kullanırsanız çalınma yada şifre unutma gibi durumlarda telefon numaranız ile kullanmanızı tavsiye ederiz.

Önceki İçerikMabel Matiz Öyle Kolaysa Şarkı Sözleri
Sonraki İçerikOpera Ücretsiz VPN Kurulumu ve Kullanımı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz