Oda TV Whatsapp Haber İhbar Hattı Numarası

0
3646

Oda TV Whatsapp Haber İhbar Hattı Numarası
Gündem gelişmelerini takip etmek ve aynı zamanda buna ortak olabilmek amaçlı organize edilen Whatsapp sistemi ile gündem yaratmak çok daha kolay. Tek yapmanız gereken telefonunuzu alıp yakın çevrenizde olup biten önemli haberleri kayda almak ve iletişim numarasına göndermek.

Telefon uygulamaları eski mesajlaşma, sms devrini kapatmasına ve iletişimin daha hızlı gelişmesine olanak sağladı. Yazılı ve ya sesli mesaj devrinin bitip görüntülü iletişimin daha da yaygın hale gelmesi habercilik sektörüne de bir o kadar faydalı hale geldi. Artık muhabirlerin bir olay yerine kameramanlarla gitmesi yerine telefonunu alıp çekmesi daha kolay oldu. Bu kolaylığı kullanabilmeyi yaygınlaştırmak ve önemli kitlelere ulaştırıp haber almak ise ulaşılabilirliği en ucuz bir yol haline geldi.

Whatsapp uygulamaları görüntü ve haber alma sistemi olarak en ucuz ve en ele yatkın yol olarak görülmektedir. Haber alma organları bunu biraz yaygınlaştırıp halk diline dökmeyi başardı. Şimdi sadece haber almak değil aynı zamanda ihbar etmek amacı ile de kullanılmakta. Siz de bu kolaylıklar ölçüsünde her daim takip ettiğiniz bir kanal ise oda TV, Whatsapp numarasından iletiler, mesajlar, görüntüler göndererek yardımcı olabilirsiniz. Bir yandan da duyarlı vatandaş olabilirsiniz. Sadece önemli olaylar değil dilek şikayet gibi düşünceleri de paylaşabilirsiniz. Bu şekilde sesinizi 0 538 406 62 26 numarasıyla kanalınıza oradan da halka ulaştırabilirsiniz.

Önceki İçerikAnadolu Ajansı (AA) Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Sonraki İçerikBengütürk Tv Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz