Anadolu Ajansı (AA) Whatsapp İhbar Hattı Numarası

0
3248

Anadolu Ajansı (AA) Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Anadolu Ajansı’nın tarihi oldukça geçmiş bir zamana dayanmaktadır. Hatta neredeyse Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi ile özdeş durumdadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasına sadece 17 gün kala kurulmuştur. O zaman tarihler 6 Nisan 1920’leri gösteriyorken. O zamanlar kurulan devletin çıkarılan yasalarını ilk kez duyurması gibi önemli olaylara tanıklık etti. Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı gibi önemli zamanların her aşamasına ve Cumhuriyet devrimlerine tanık oldu. Bunu da aynı hassasiyeti ile yansıttı.

Anadolu Ajansı Atatürk’ün zamanlarını, yaptıklarını ve yaşayışlarını en iyi şekilde gördü ve bunlarla beraber hedefleri doğrultusunda güçlü adımlarla ilerleyebilme fırsatını kazandılar. Hatta o kadar çok iç içe bir tarih vardı ki Atatürk hakkında yazılan anılarda ya da tarihi bilgilerde Anadolu Ajansı’nın bilgilerinden de faydalanıldı. Bu kadar köklü geçmişe sahip bir ajans, tarihlerden bu günlere kadar kaliteli geçmişiyle gelmiş ve hala gündemlerde odak olmayı başarabilmiştir.

Anadolu Ajansı, yılların tecrübesiyle bu gün de en güvenilir haber kaynaklarından biri olma özelliğine sahiptir. Dünya ve yurt özel gündemleri, ekonomi haberleri, spor gündemleri gibi önemli yayınlar vermektedir. Kültür ve sanat alanını da ihmal etmeyen Anadolu Ajansı teknolojinin ve sosyal ağların tüm nimetlerinden yararlanabilmektedir. Bir numara kadar uzağınızda olan bu ajansa whatsapp 0 536 866 38 99 numaralı hat ile bu kanala ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikiPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’in Fiyatı
Sonraki İçerikOda TV Whatsapp Haber İhbar Hattı Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz