Mülakat Stresini Azaltmanın Yolları Nelerdir?

0
945

1-Uyku düzeninize özen gösterin: Eğer geç uyuan biriyseniz yada yatakta dönmeyi seviyorsanız..bir kaç hafta önceden erken yatmaya ve uyumaya özen gösterin ve bunları kendinizi hazırlayınız.

2- Görüşmenize zamanında gidin:Eğer bilmedğiniz bir yer ise tabiki keşif iyi olacaktır yada haritalar üstünden  gideceğiniz yere en garantisi bir taksi ile gitmek daha iyi olabilir..

Görüşme zamanınında biraz önce yakınlarında olup biraz düşünme fırsatı veriniz kendinize nasıl girmeniz gerektiğini  yada ilk görüşte ne söylemeniz gerektiğini sizin için en iyi başlangıç nasıl olabilir diye düşünün..

3- Görüşme öncesinde ağır yemekler yemeyin:Görüşmeye gelecekseniz eğer hazmı zor sizi rahatsız edecek yemekler sakın yemeğin bunlar size sorun çıkartabilir ve orda kıvranmanıza sebep olabilir.

4- Hazırlanın:

1. bölümdeki gibi bir hazırlık iyi olacaktır..Mantıklı ve somut örnekler düşünün ve bir kaç deneme yapabilirsiniz..Tabi şirket hakkında gerekli bilgileride toplamayı unutmayın..Web sayfası,haberler,çevre gibi faktörleri mutlaka değerlendiriniz.

Önceki İçerikYazarkafe Nasıl Konu eklenir?Yazarkafe Trafiği Nasıl arttırılır?
Sonraki İçerikİş Başvurularında Sorulan Mülakat Soruları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz