Müge Anlı Kızlarını satan aile TV’ye çıktı

1
1491


O baba kızını nasıl para karşılığı sattığını anlattı..
Antalya’da 6 yıl önce 12 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A.’ya sözleşmeyle 5 bin lira karşılığında satılan ve bu kişinin tecavüzüne uğradığı belirtilen 18 yaşındaki E.Y.’nin koruma altında olmadığı ortaya çıkmıştı…
Aile bu sabah Atv’de Müge Anlı’nın programına katılarak iddialara yanıtladı. 12 yaşındaki kızını sözleşmeyle sattığı iddia edilen baba kendisine boş bir kağıdın imzalattığını öne sürdü.
Aile kızlarını suistimal eden kişiden para almadıklarını da söyledi. Daha sonra yayına telefonla bağlanan E.Y. konuya ilişkin ilk defa konuştu..
‘O adamın içeriden çıkmasını istemiyorum, en ağır cezayı almasını istiyorum’ diyen E.Y, babasının boş bir kağıda imza attığını ailesinin yaşananlarda hiç bir şuçu olmadığını söyledi.
‘Babam boş kağıda imza atarken ben de vardım yanlarında’ diyen kız sözleşmenin gerekçesini de ‘Kardeşimle küçük yaşta olduğumuz ve çalıştığımız için imzalandı’ diye açıkladı.
Yaşananları unutamadığını söyleyen E.Y ‘Kapıya her polis dayandığında, her mahkemeye çıktığımda yaşananları tekrar hatırlıyorum’ dedi.
Kaynak: Milliyet

Önceki İçerikSaf buharla çalışan otomobil
Sonraki İçerikTTNet’ten 8Mbps limitsiz ADSL2+ tarifesi: 99 TL
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. mereba esra hanim jim ban fatma iranan.nasilsiniz?sizi çok seviyogruz iranda.programizi izliyogruz bunu okuyanan sonra nolur programda anatin ke iranilar sizi çok seviyogrlar 🙂 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz