Mozilla Firefox Nasıl Sıfırlanır?

0
1094

Sitemizde bulunan birkaç konuda Google Chrome ve diğer tarayıcıların nasıl sıfırlandığını anlatmıştık.Şimdi ise Mozilla Firefox tarayıcısı nasıl sıfırlanır onu göreceğiz.Bildiğiniz gibi son zamanlarda Google Chrome’den sonra en çok kullanılan tarayıcılardan biriside Firefox internet tarayıcısıdır.Google Chrome de bazı sorunların olduğu gibi Firefoxda da bazı hatalar oluyor ve sıfırlamak gerekebiliyor.Bu konumuzda da Mozilla Firefox Nasıl Sıfırlanır onu göreceğiz.Mozilla Firefox’u sıfırlamak istiyorsanız ilk olarak özel ayarlar bölümüne girmeniz gerekmektedir.Tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna about:support yazın. Ardından enter tuşuna basın.

firefox_sifirlama

1-Ekrana gelen bölümden firefox tarayıcısını yenile seçeneğini göreceksiniz
2-Karşınıza çıkan diğer seçenekten ise sıfırlamak isteyip istemediğinizi soracak. Siz tekrar Firefox tarayıcısını yenile diyeceksiniz.

3-Siz yenile dedikten sonra sıfırlama seçenekleri gelecektir ve işleme başlayabilirsiniz.

firefox_sifirla

Kısa süre sonra tarayıcı sıfırlama işlemi bitecektir.Seçtiğiniz bölümlere göre ise tarayıcınız sıfırlanacaktır ve tarayıcıde bulunan herşey silinecektir.

Önceki İçerikiPhone Rehberini Toplu Silme
Sonraki İçerikİSO Dosyası Nasıl Kurulur?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz