İSO Dosyası Nasıl Kurulur?

0
7145

İOS dosyaları Windows işletim sistemi üzerinde çalışabilen dosya uzantılarından sadece biridir.İSO uzantılı dosyalar diğer uzantılı dosyalar gibi kurulum olmaz ve ilk olarak İSO uzantılı dosyaları açmak gerekmektedir.İSO uzantılı dosyaları ya CD-DVD gibi gereçlere yazdırmak gerekiyor yada indireceğiniz programlar ile bilgisayarınızda açabilirsiniz.Genel olarak herkezin kullandığı İSO dosyalarını açma programı olarak Daemon Tools’tur.Daemon Tools programı ücretli ve ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz.Programın kullanımı basit ve ücretsiz bir programı olduğu için tercih edilen bir programdır.

DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (*.mdx, *.mds/*.mdf, *.iso, *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.bin/*.cue, *.ape/*.cue, *.flac/*.cue, *.nrg, *.isz vs.) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır. DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd’ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.

daemon-tools-iso

Bu ve benzeri programlarla İSO dosyalarını açabilir ve kullanabilirsiniz.Eğer Daemon Tools programını kullanmak istemiyorsanız alternatif olarak ise Any To ISO, Ultra ISO gibi programları da tercih edebilirsiniz.

Önceki İçerikMozilla Firefox Nasıl Sıfırlanır?
Sonraki İçerikSelfie Çubuğu Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz